REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Primăria Constanța continuă acțiunile de dezinfecție în oraș

Primăria Constanța continuă acțiunile de dezinfecție în oraș

Replica API 20 iunie 2020 | 19:23 1810

Străzile, trotuarele și parcurile din municipiu sunt dezinfectate zilnic, conform unui grafic bine stabilit.

Echipele au acționat în centrul Constanței, în parcul din fața Teatrului Oleg Danovski, parcul de la Muzeul de Artă, parcul Arheologic, esplanada și strada Mircea cel Bătrân, Faleza Cazino, Piața Ovidiu, scuarul de la Tribunal, Portul Tomis, bulevardul 1 Mai, strada Traian, bulevardul Regina Elisabeta, strada Termele Romane și aleile adicente, strada Mihai Eminescu și strada Remus Opreanu.

Totodată, în fiecare zi se acționează pentru dezinfecția aleilor de acces în Serviciul de Ambulanță Constanța, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, Spitalul Militar de Urgență Constanța și Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a dispus aceste măsuri privind gestionarea bolilor înalt contagioase încă din luna martie.

Pentru dezinfecție se folosește un detergent profesional care are proprietăți de spalare și degresare puternică a străzilor fără a afecta mediul înconjurător. Produsul este ecologic, având o biodegradabilitate primară de peste 90%.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hotie si prostie omorat pasarile imbecililor. Virusul nu moare de la zeamavoastra cata hotie
9
0
doamne dumnezeule cat se fura. eu cred ca aia e apa cu sapun. nu stiu exact schema pe acte din ziua de azi, dar stiu ca atunci cand mazare a facut mamaia prima oara un ciocan costa 7 milioane pe facturi. Doamne Dumnezeule Mare Constanta. Populatia e inveninata de coruptie, saracie si batjocura! cum sa dezinfectezi o faleza??? drum deschis complet la mare ???? cine e imbecilul care a decis asta? covidu pulii
9
1
Nenea Bodean, vezi ca ai niste vecini pe Bucuresti.
8
1
Acolo la cazinou trebuia sa de-a doar cu apa de mare ca asa ziceau multi ca in apa de mare virusul nu poate trai. Mai ales cei cu administrarea plajelor ziceau chestia asta. Ce atata cheltuiala?
7
0
Da, normal, mai sparg astia niste bani pe ultima suta! Trebuie dezinfectie in urma rahatului de caine si a flegmelor pe care le gasesti in tot orasul, bai nemernicilor! Orasul arata si miroase execrabil! Va doare fix in cur! Sunteti pe furaciune, normal! Atat conteaza acum: cat mai putem fura pana la alegeri, nu? Borfasi mizerabili, veti plati! Asta nu ca sperie, nu-i asa?
10
2
....adica daca nu a fost dezapezire sa umflam factura la motorina...facem dezinsectie...
18
3
...e cum ai da la pizda sare...bani irositi
15
3
aruncati spre polaris! Dezinfectia curului!
21
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272