REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
12.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Primăria Constanța continuă igienizarea spațiilor verzi

Primăria Constanța continuă igienizarea spațiilor verzi

Replica API 20 august 2021 | 23:30 1209

Spațiile verzi din municipiul Constanța au nevoie de îngrijire corectă și constantă! De aceea, echipele Direcției Generale Gestionare Servicii Publice împreună cu cele ale firmelor prestatoare și beneficiarii venitului minim garantat acționează zilnic în acest sens.

În ultima săptămână au cosit, au greblat, au udat, au igienizat, au tuns gardul viu, au plivit și prășit florile în toate parcurile din oraș, în stațiunea Mamaia, în cartierele Faleză Nord, Tomis I, Tomis II, Tomis III, zona peninsulară, taluzul către plaja Modern sau scuarurile de pe bulevardele din Constanța .

Munca echipelor este îngreunată de multe ori de mașinile parcate pe trotuare, de aceea vă rugăm să nu mai staționați în zonele în care este plantat gard viu pentru a nu face imposibilă îngrijirea acestuia.

În continuare, o atenție deosebită se acordă arborilor. Și pentru că siguranța noastră este prioritară, se elimină ramurile bătrâne, uscate, rupte accidental sau atacate de carii precum și copacii uscați ori scorburoși, periculosi pentru rețelele de utilități, pietoni, clădiri sau mașini.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Orasul cade pe noi. Igienizati jungla de pe Primaverii din fata Enel. Nu a mai maturat nimeni de pe vremea lui Fagadau.
0
0
De 3 ani de zile avem aprobare pentru toaletarea a doi pomi pe Ctin.Bratescu ,linga intersectia cu Mihai Viteazu. Nici acum nu s-a rezolvat. Poate dl.Constantinescu va face ceva ,cu dna Bela ,ne-am lamurit.
1
0
In Tomis Nord pe str.Cismelei au "defrisat spatiile verzi" de cateva saptamani,iar gunoaiele au ramas acolo fara a le ridica nimeni!
1
0
Hai sa fim seriosi !!! Primaria nu face nimic !!!
6
0
Perfect, acum ca se termina vara mergem si noi in parc. Hai si ctir!
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212