REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Primăria Constanța continuă reabilitarea infrastructurii rutiere din oraș

Primăria Constanța continuă reabilitarea infrastructurii rutiere din oraș

Replica API 4 septembrie 2019 | 09:50 396

Angajații SC Confort Urban SRL au anunțat că intervin în această săptămână asupra trotuarelor pe strada Tudor Vladimirescu, între strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis, pe strada Mihai Viteazu, între strada Traian și bulevardul Ferdinand, pe strada Mircea cel Bătrân, între strada Ștefan cel Mare și bulevardul Mamaia, pe rampele de acces către Pasajul Cumpenei și pe aleea de acces către Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”.

Concomitent, se acționează asupra carosabilului pe strada Mihai Viteazu și pe strada Soveja, tronsonul delimitat de strada Barbu Ștefănescu Delavrancea și strada Ștefăniță Vodă. Conform graficului de lucru, se amenajează infrastructura rutieră pe străzile Prelungirea Recoltei, Alexandru Bogza, Dumitru Chiriac și Prelungirea Eduard Caudella. Echipele administratorului drumului public realizează noi parcări pe strada Plantelor, în zona bl. IS4, pe strada Eroilor și pe strada Mugurului, în spatele bl. 22. Totodată, se refac trecerile de pietoni din oraș iar pe bulevardul I.C. Brătianu se dezafectează cablurile neetichetate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce se asfalteaza Prelungirea Eduard Caudella? Arata foarte bine. Veniti pe I.Gh. Duca intersectie cu Castanilor. Un loc uitat de toti. Nu au fost asfaltate trotuarele de la bombardamentele din Al ll-lea Razboi Mondial. Pomana pentru Cazacu sau alt bou care locuieste acolo?
0
0
Ce rasa voastra ati asteptat 3 ani de mandat? A am uitat, ati frecat-o, vin alegerile. Jeguri
2
0
Terminati odata str.Soveja a-ti decopertat,cand turnati asfaltul la alegeri prezidentiale sau locale?Bani aruncati degeaba.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272