REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Primăria Constanța continuă reabilitarea zonei de acces către Oficiul Poștal Nr. 9

Primăria Constanța continuă reabilitarea zonei de acces către Oficiul Poștal Nr. 9

Replica API 25 februarie 2021 | 21:46 1785

Echipele SC Confort Urban SRL continuă lucrările edilitare pe strada Mircea cel Bătrân iar rezultatele sunt din ce în ce mai vizibile. Infrastructura pietonală este refăcută complet pentru a îmbunătăți condițiile de trafic pietonal. Suprafața decopertată este modernizată prin montarea de pavele care schimbă aspectul spațiului public urban.

De asemenea, treptele de acces au fost consolidate și reabilitate iar echipele SC Confort Urban SRL recondiționează fațada zidului de susținere. Zidăria veche și elementele decorative care erau deteriorate și se desprindeau ușor au fost îndepărtate și vor fi înlocuite cu altele noi.

Spațiile sunt reconstruite și decorate în așa fel încât zona să fie înfrumusețată.

Proiectul de reamenajare a zonei destinate circulației pietonilor include și recondiționarea balustradei.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Zilnic faceti reclama celor de la Confort urban. Aveti interese? Reclama este platita de directorasul incompetent?
0
0
Primar de cacat vrea taxe de parcari sa fure apoi bani
4
1
Sterge-ti botul de maro si coase l ca n are nimeni nevoie de duhoarea ta!
5
0
Pacat ,la atata cheltuiala ptr.reparat scarile nu s-a gasit si o solutie pentru un mic spatiu cu plan inclinat ptr.cei cu carucioare .Desigur este frumos dar putea fi si practic
6
0
Batranul lup de mare cred ca e chitac care isi da calde. Stai linistit. Vei fi cel mai slab primar din istorie. Si asta din cauza ta. Ai dat afara oameni competenti si apolitici. Ai pastrat ciuma rosie la butoane. Horia constantinescu merla popa radet sefu de la confort urban. Etc. Nici mazare nu a avut atati psdisti in pmc.
14
7
Pentru cel care a lasat coment cu ,,bine Chitac, sunteti intr-o mare eroare, Domnul Chitac nu a fost profesor la UMC si a fost Rectorul Academiei Mircea cel Batran, de spaga nu am auzit sa fi dat cineva la materia Dansului. Va doresc o zi excelenta!
7
8
daca erai destept si invatai nu dadeai plicul la examen dar nu cred ca tu ai fost in stare sa termini of facultate, boschetule
6
3
Loc bun de facut pipi
2
7
Deci se poate. Continuati!
18
1
Felicitari!!! Era o intreaga aventura sa circuli pe acele scari. In plus, aspectul total inestetic. Adevarat ca omul sfinteste locul....
16
1
Ai rezolvat problemele orasului. Mi-as pula in ma-ta de betiv spagar ce esti. Nu treceai examenul la tine cat erai profesor la umc fara plic.
6
14

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436