REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

PRIMĂRIA Constanța, DARNICĂ și cu BISERICILE!

PRIMĂRIA Constanța, DARNICĂ și cu BISERICILE!

Replica API 26 iunie 2020 | 00:10 1535

Primarul Decebal Făgădău va convoca în ședință ordinară Consiliul Local al municipiului Constanța, la începutul săptămânii viitoare. Printre proiectele de hotărâre inițiate de edil se numără și câteva prin care Muftiatul Cultului Musulman, alături de alte biserici din oraș, ar urma să primească importante sume de bani din bugetul local.

În ceea ce privește Muftiatul Cultului Musulman, proiectul de hotărâre privește alocarea sumei de 300.000 RON, cu TVA inclus, în vederea efectuării lucrărilor de construire a capelei mortuare a cimitirului musulman din Constanța. Decebal Făgădău a inițiat proiecte și pentru a ajuta financiar mai multe biserici din oraș.

600.000 RON pentru lăcașurile de cult

Edilul dorește să acorde câte 500.000 de RON bisericilor „Sfântul Ioan Botezătorul” și „Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul”, în vederea continuării lucrărilor de pictură murală, respectiv pictură, a lăcașelor de cult. De asemenea, Parohia „Adormirea Maicii Domnului I” ar putea primi 100.000 de RON, în vederea continuării lucrărilor de restaurare și conservare a picturii murale a lăcașului de cult.

Tot cu 100.000 de RON din bugetul local, Decebal Făgădău vrea să ajute financiar Parohia „Sfântul Ștefan”, pentru continuarea lucrărilor de construire a bisericii. Ședința ordinară în care vor fi votate aceste proiecte va avea loc marți, 30 iunie, și se va desfășura printr-o platformă online de videoconferință.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa le dea,da-le-as muie la toti barbosii
0
0
Prost e cel care mai plateste taxe! Administratia Rromanistan e in faliment. Nimeni nu va credita gaska ospatarilor PNL
3
2
Mache scurist batran i-a promis lui Fagadau ca vorbeste el cu sfantul Petru si ii mai orbeste odata pe Constanteni si asa v-a castiga un nou mandat de primar,securistul a mizat pe faptul ca Fagadau este cam prostut si pune botul si uite ca a tinut vrajeala.
4
0
Dar pe noi ne intraba daca vrem ca din taxe si impozite sa la BOR ? sau is banii lui de acasa. Sunt alte obiective mai importante
3
0
pe vremuri biserica era cinstita, respectata, preotii erau trimisii lui Dumnezeu pe pamant, ofereau pacea sufleteasca si sfaturi , acum doar japca, mercedes si vile....si alti hoti le tot da bani....banii nostrii....de ce??????????????????????????????????
4
0
ca doar nu or sa dea la spitale si pt creearea de locuri de munca, lasa sa plece oamenii pe unde apuca ca sa munceasca, ce vreti sa le fie create locuri de munca aici ? da-ti banii la popi
6
0
Mai usor cu banii la popi, astia nu stiu decat sa ceara iar nesimtirea ai tupeul lui Teodosie intrece orice inchipuire. De ce psdistii, cu Stroe si Moga in frunte, daca tot latra peste tot ca ei sustin legea, ca muncesc din greu pt oras si tara, nu cer si impozitarea popimii. De ce nu cer ca bisericile sa aiba case de marca si sa dea bon fiscal pt fiecare leu incasat? Astia sunt adevaratii evazionisti, astia fac bani negrii, asta-i economia subterana, nu babutele care vand ceapa pe trotuarul pietelor.Cum sunt contbilizati banii excrocati de popi la botezuri,nunti si chiar si la inmormantari?
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272