REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Primăria Constanţa, demersuri pentru preluarea CET. Angajează casă de avocatură!

Primăria Constanţa, demersuri pentru preluarea CET. Angajează casă de avocatură!

Replica API 6 iulie 2019 | 00:00 347

Primăria Constanța intenționează să achiziționeze servicii de asistență si reprezentare juridică în legătură cu organizarea, funcționarea, restructurarea și integrarea serviciului public de termoficare în municipiul Constanța. Serviciile de asistență și reprezentare juridică presupun, în linii generale, dar fără a se limita la acestea, următoarele activități: servicii de reprezentare juridică a Municipiului Constanta în legătură cu dosarele aflate în prezent sau care se vor afla pe rolul instanțelor judecătorești în legătură cu organizarea, funcționarea, restructurarea si integrarea serviciului public de termoficare în municipiul Constanţa.

De asemenea, serviciile de asistență și reprezentare vor consta și în reprezentarea autorității contractante în fața oricăror autorități publice și a oricăror instanțe de judecată, prestându-se prin întocmirea tuturor actelor de procedură necesare, îndeplinirea oricăror formalități și/sau operațiuni necesare ocrotirii și apărării intereselor autorității contractante, fie că privesc organizarea, funcționarea, controlul, jurisdicția și sancționarea sa. În îndeplinirea acestui serviciu, se vor depune toate diligențele pentru asigurarea unui nivel calitativ al serviciilor corespunzător principiilor deontologiei profesionale și rezultatului urmărit de autoritatea contractantă, cu respectarea procedurilor legale și a normelor juridice în vigoare.

Totodată, casa de avocatură se va ocupa de promovarea unor noi acțiuni şi/sau demersuri în fața instanțelor de judecată și/sau autorităților publice în legătura cu preluarea acțiunilor deținute de statul român la SC Electrocentrale SA, la cererea primăriei sau la propunerea consultantului, dar numai cu acordul autorității locale. În consecinţă, adminsitraţia locală consultă pieța în vederea determinării cât mai reală a valorii estimate pentru achiziția serviciilor de asistență si reprezentare juridică în legătură cu organizarea, funcționarea, restructurarea și integrarea serviciului public de termoficare în municipiul Constanța.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cam tarziu te-ai gandit. Ne amagiti de ani de zile. Incompetentilor!
2
0
un individ mai prost ca acest tzaranoi din Beidaud si o cu freza de tractorist, rar se intalneste... e asa de prost ca nevasta-sa se fute cu altul de mana cu el , iar el o compatimeste ca zilnic o doare... capul... poza acestui fagadau ar trebui pusa la definitia cuvantului idiot din dex.
3
0
lasa-i sa dea faliment si lasa-ne sa ne punem gaze in gura ma-tii Fagaboule.Ce vrei sa iei tu datoriile astora,sa ne incarci noua facturile,sa ne umfli impozitele,doar ca sa iti tii plosnitele din HC si pensionarii gratis ca sa ai votanti,ca sa aiba zeci de inginerasii,directorasii salarii enorme pe spinarea noastra?lasa tiganetul sa stea cu chirie,ca inainte de HC isi permiteau.Muta-le maghernitele in Palas,ca ies romanii la vot si te-ai lins pe bot de scaunul calduros de la primarie.Unde sunt camerele pe strazile de langa HC?cine le plateste astora caldura?din cresterea ggcal,impozitelor
4
0
Rugam anim....le de la radet si raja sa faca ceva ca ati umplut orasul de gandaci negrii de apa, care vin pe tevi, si care nu mor de nici un spray. Ne-ati infestat locuintele, nu putem scapa de ei. Presa e paralela cu problemele constantenilor, ziaristii stand doar la birou si copiind accidente, tamponari,etc.
5
1
Nicusor, Mazare si mai multi baietii destepti au avut cetul pe mana acum vor sa scape de el tot pe banii constantenilor
5
0
are primaria consilieri juridici , sa ii foloseasca, salariile sunt mari, si degeaba
11
0
bravo ma ,mutati groapa fara fund la primarie sa furati si voi cipanii din birouri si de ce achizitionati sevcii de avocatura? makidoancele cu facultati la spiru haretr nu pot sa mearga in instante si sa va apere interesele? doar plimba cafele si hirtii inutile in primarie?
15
0
Cati oameni sunt angajati de primaria Constanta la compartimentul juridic ce pregatire au si pentru ce sunt platiti daca apelati la firme private.Si daca nu plateste Fagadau din bani lui ar putea sa stie si constanteni cat plateste primaria casei de avocatura sau ei sunt doar cu plata taxelor restul nu ii intereseaza.
14
0
Afara cu toti pensionarii din CET
11
0
Sunt de groaza cu atatea case de avocatura, cred ca e mai bine sa vina o casa de avocatura sa va conduca caci voi nu puteti
15
1
Primaria si primarul nici nu-s in stare si nici nu vor. Nu va asteptati la nimic bun. Vom plati ca nebunii si tremura ca varga inca o iarna. Dupa care vor urma alegerile locale. Am incredere in voi ca de data asta veti judeca limpede, constantenii mei.
17
1
Problema este capusa RADET , CET produce si nu incaseaza , nu inteleg logica primariei !
22
1
Este mai bine asa
0
14

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272