REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Primăria Constanța ia în ADMINISTRARE Lacul TĂBĂCĂRIE

Primăria Constanța ia în ADMINISTRARE Lacul TĂBĂCĂRIE

Replica API 27 februarie 2021 | 16:11 4094

Primăria municipiului Constanța dorește să ia în administrare Lacul Tăbăcărie. În acest sens a fost inițiat un proiectul de hotărâre privind trecerea imobilului „Lac Tăbăcărie" din domeniul public al Statului Român în domeniul public al municipiului Constanţa. Proiectul a fost aprobat de consilieri în ședința de vineri, 26 februarie.

Luând în considerare faptul că Lacul Tăbăcăriei este situat în intravilanul Municipiului Constanţa, este înconjurat de parcul public de interes local Tăbăcăriei, parc afiliat în domeniul public al municipiului Constanţa, zonă de promenadă pentru locuitorii municipiului, dar şi pentru turişti; că în Parcul Tăbăcăriei, pe malul lacului Tăbăcăriei sunt amplasate obiective turistice sau obiective publice de interes major local cum sunt: Delfinariu, Complexul muzeal de ştiinţe ale naturii, Biserica de lemn "Sf. Mina", Parcul de distracţii "Luna ParK", Satul de vacanţă, parcul pentru copii "Ţara piticilor". ,,În conformitate cu prevederile art. 136 alin, (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare iniţiez proiectul de hotărâre privind aprobarea solicitării trecerii imobilului „Lac Tăbăcărie" din domeniul public al Statului Român în domeniul public al municipiului Constanţa” transmit reprezentanții primăriei.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa speram ca faceti ordine si acolo in zona, langa biserica, unde se aduna majoritatea cocalarilor sa manance de la mc donalds, si sparga seminte... Restrictionati cumva.....Era mult mai frumos fara masini in parc....
0
1
Astia vor fi in stare sa ne ia si taxa pe lac, pt ca sa il tina curat, asa cum ne-au facut cu parcarile!
3
0
Abadl s-asa se scarpina pe cap cand venea vorba de lac...
0
0
laudabila intentia! Mai intai trebuie luat in administrare municipiul Constanta care arata jalnic!
7
2
Aha, blocuri noi, spaga noua...doar avem oameni noi la primarie, nu ?
4
4
pentru Jean malul lacului, partea cu Lapusneanu, este toata parcelata si cu acte in regula facuta cadou mai marilor politicieni ai urbei, rosii sau galbeni sau verzi...ia sa vezi ce cartier minunat o sa rasara ! cine ai vrea sa curete lacul ? ca doar nu o sa lase sa le puta sub geamul vilei sau pe langa debarcaderele pompoase cere vor rasari. primaria. pe banii cui ? pe banii nostri !
12
0
Speram ca chitac and feli sa nu mai aiba acces la orasul nostru...
12
2
plmplmplmplmplmplm
1
3
ci parcul in care se mai pot face o gramada de blocuri machidonesti !!!
17
2
Sa-l ia PNL dar nu Chitac si mahalagioaica plii Felicia Ovanesian alias nebuna orasului. Sa-l ia si pe Horia si astia 3 sa se duca in p---- m.... de ratati.
12
3
Ce sa faca cu lacul? doar ce a zis nea amiralu ca nu sunt bani. Il ia sa ce? Pai ori sunt bani ori nu sunt bani. Ca daca il iei trebuie sa investesti niste bani. Il ia degeaba daca dupa aceea va face la fel cum a facut cu parcarile.Amiralul infect: Spuneti voi ce sa fac daca nu sunt bani? Pai daca nu ai solutii de ce ai vrut la primarie amiral de 2 lei? Doar praf in ochi. Alt proiect marca domnu ovanesian si doamna constantinescu. Ala cu parcarile il luase de pe net. Ca asa se face administratie... dai pe google...
13
2
Hai nu guita porcul de Stroe ca se pierde avutia nationala?! Ca de 30 de ani oare cine le a lasat in paragina? Ghici cine...
9
3
In sfarsit, se mai face ceva si pt zona asta, mai are putin si pica malul... daca nu a picat deja....
7
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614