REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Primăria Constanţa începe amenajarea de noi locuri de joacă pentru copii

Primăria Constanţa începe amenajarea de noi locuri de joacă pentru copii

Andreea VREJOIU 7 martie 2023 | 00:00 1457

Constanța are nevoie de mai multe locuri de joacă, astfel că Primăria Constanța lucrează permanent la întocmirea documentațiilor pentru achiziția lucrărilor de amenajare a unor noi spații.  

Primaria Constanta incepe amenajarea de noi locuri de joaca pentru copii

De curând, autoritatea locală a contractat și emis ordinul de lucru pentru reamenajarea unor locuri de joacă ce au existat cândva în oraș dar care, în timp, au fost dezafectate. Mai exact, vor fi reamenajate următoarele spații destinate celor mici:     Aleea Egretei bl AV10; Aleea Bravilor bl H1; Strada Cișmelei; Dionisie cel Mic bl 56-58; Strada Nicolae Tonitza bl L5-L5.

Aceste locuri de joacă vor fi reabilitate de la zero. Va fi refăcută infrastructura, va fi ridicat un gard pentru siguranța copiilor, vor fi montate elemente de joacă noi și variate, iar ulterior va fi turnat un covor de cauciuc antitraumă pentru ca cei mici să se poată juca fără frica unor posibile accidentări.

Pe măsură ce acestea vor fi finalizate, municipalitatea va demarate lucrările de execuție pentru alte spații.  

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Voi ați fost la fața locului pe Aleea Egretei AV10? Face loc de joacă pe stradă? Pentru cine , pentru pinguini și pescăruși? Sau este loc de odihnă pentru muncitorii inexistenți care fac metrou pe bulevardul Aurel Vlaicu? Nu ați discutat cu locații din zonă. De la sine putere v-ați gândit că este imperios necesar un asemenea loc de joacă. Încercați să gândiți înainte de a pune în practică asemenea aberații. Așa zisul loc de joacă a fost desființat în urma petițiilor locatarilor că era o bombă.
0
0
locuri de joaca ptr chitac si ovanezian?
0
0
Citat din madam puz( Constantin): amenajare= construcție!!!!! O sa solicit sa văd cu ochii mei ca pentru locurile de joaca , primaria, a obținut PUZ. Bă nemernicilor , dacă un cetatea al orașului Constanta dorește sa amenajeze proprietatea sa, îl obligați sa obțină PUZ? De ce? Ca sa cheltuie bani mulți și sa se lase păgubaș? Pentru ca doua persoane de la urbanism au fost anchetate de instituțiile abilitate, acum solicita PUZ pentru orice !!!!! Aștept sa dați raspunsul la solicitarea mea de 124 zile!!! Știți cum se numește : abuz!!! Știți cine anchetează abuzurile( santeti mai mulți, nu numai doua persoane)? Oamenii de pe strada Ion Corvin. Și o să aveți timp( pt ca veți fi suspendați din funcție) sa le povestiți toate ,, lucrurile bune” pe care LE-AȚI FĂCUT! Multă bafta!
4
0
Pe Bdul Mamaia in zona Delfinariu ,singurul loc de joaca de altfel din zona, a fost inchis abuziv cu gard ca fiind proprietatea DELFINARIULUI, zace in paragina de ani de zile. Ar putea foarte necesar sa fie redat spre folosinta copiilor din zona.
0
2
Asteptam cu mare nerabdare refacerea spatiului de joaca de pe strada Cismelei,deoarece promisiuni au tot fost facute.Speram ca de data aceasta sa se rezolve,asa cum este scris si in articolul de mai sus!
2
3
Faceți parcări zdrentelor...ca sunt lipsa locurile de parcare
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468