REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Primăria Constanța încurajează iubitorii de animale să adopte responsabil

Primăria Constanța încurajează iubitorii de animale să adopte responsabil

Replica API 16 ianuarie 2021 | 21:51 2126

Grija pentru animale este esențială pentru o administrație preocupată de bunăstarea locuitorilor săi. E o responsabilitate comună, a autorităților și a cetățenilor, ca animalele fără stăpân să se integreze în familii iubitoare.

Primăria municipiului Constanța încurajează iubitorii de animale să adopte responsabil.

La Adăpostul pentru animale abandonate situat pe strada Vârful cu Dor a fost reluat programul cu publicul iar cei care doresc să adopte un câine pot vizita biobaza în baza unei programări prealabile. Programările se pot face la numărul de telefon 0733.045.213. Fiecare persoană va avea la dispoziție maximum o jumătate de oră, în funcție de programări.

Pentru a putea adopta un patruped viitorii stăpâni vor avea parte de tot sprijinul angajaților serviciului de specialitate.

Persoanele care văd pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța sau pe pagina de Facebook a municipalității câinele pe care vor să-l adopte pot trimite poza patrupedului pe adresa de email: animale.abandonate@primaria-constanta.ro.

Cei care solicită adopția unui câine sunt rugați să lase în email și un număr de telefon pentru a fi contactați. Reprezentanții Serviciului Gestionare Animale Abandonate vor verifica dacă animalul este disponibil pentru adopție.

Formularele necesare adopției vor fi trimise de către angajații Serviciului Gestionare Animale Abandonate pe același email, pentru a fi completate și scanate (fotografiate).

Regulamentul de adopții poate fi accesat pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța la următorul link: http://www.primaria-constanta.ro/sgc/adoptii-si-revendicari/regulament-adoptii

Accesul în sediul adăpostului se va realiza doar cu respectarea măsurilor de protecție împotriva infectării cu noul coronavirus, fiind obligatorie purtarea măștii de protecție, termoscanarea și dezinfectarea mâinilor.

Programul cu publicul al Adăpostului pentru animale abandonate este următorul:

- luni, marți, miercuri, vineri - 10.00 - 14.00;

- joi - 09:30 - 17:30;

- sâmbătă și duminică – închis.

Conform Ordonanței de urgență nr. 155 din 21 noiembrie 2001, abandonul câinilor revendicaţi ori adoptaţi constituie infracțiune și este sancționat conform legii.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E adevarat sunt trotuarele pline de mizerie de caini,dar cei care ii au trebuie sa faca si curat dupa ei! In zona stadionului Portul e un maidan plin cu caini maidanezi si pisici de pripas.La fel in parculetul de peste drum de statia de unde se pleaca spre Mangalia cu microbuzul in zona blocului J10 sau 11 parca .Chestia e ca sunt agresivi.Totusi sunt si aceste animale suflete si ele si trebuie gasite solutii pt a rezolva aceasta problema!
1
2
Iubitorule de animale... Sugi pooola...Daca tu esti zoofil, nu inseamna ca noi trebuie sa te toleram.. Asa cum nu toleram faptul ca, muita aia de ma-ta nu a turnat apa fierbinte peste creierul tau ca sa il incalzeasca sa poti gandi, si tu.. Prostule.
1
7
pt gigi sugeobowule psihopat
3
1
Cautate bai psihopatule !
4
2
Ptr ala care m-a facut nebuna ------am vizitat toata EURopa si n-am vazut picior de ciine pe strazi si nici cu proprietar ------cum sa mai vina un strain turist intr-un oras mizerabil cu mizerii pe strazi ?
6
6
Dumnezeu sa il ierte si pe profesorul Nicolae Dura de la teologie
3
1
articol complet deplasat, probabil sponsorizat, in conditiile in care orasul e plin de maidanezi si mizeria aferenta lor, nu poti merge seara pe strada, in parcuri, e plin de haite iar autoritatile locale nu fac nimic! pt ce platim taxe? vreti oras turistic, scapati orasul de maidanezi! Consiliul local sa dea lege ca in alte orase, fara caini la bloc fara acordul tuturor vecinilor de scara, ajunge cu mizeria din jurul blocurilor !
6
7
Ciinii si pisicile au fost linga noi din timpuri necunoscute noua, care nu prea suntem siguri de unde venim.Gugumanii de asemenea.
4
2
Ia i tu pe copii si lasa pe cei care iuvbesc cainii sa ia caini Numai prostii dau indicatii si sfaturi necerute si spun ce sa faca altii pe banii lor. ia tu ma tarane copii
9
5
Cat interes se manifesta pt. adoptia unui caine! Cum poti locui intr-un apartament cu un animal, cat de simpatic ar fi el! Cu toata curatenia si igienizarea, tot miroase a caine...plus disconfortul pentru ceilalti locatari ai blocurilor. Lasati animalele in adaposturile lor! Luati copii si ingrijiti-i,ca sunt prea multi abandonati!
8
9
ba,mai duceti.vedreqului.S.a umplut scare de javre care latra toata noaptea!retarzilor,mai racoriti dreqului javrele!
8
12
insemana ca esti proasta rau.... vezi pe unde mergi..
12
7
Lasati ciinii acolo ca orasul e plin de rahati ----nu esti atent calci in ei la fiecare pas
12
11
Ana, du-te la orfelinat, sa fii tu exemplu!
14
7
Pe cand si copii? Sunt orfelinatele pline de copii tristi care se uita pe geam in asteptarea unor parinti care sa le ofere dragoste parinteasca..
9
10

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920