REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Primăria Constanţa intenţionează să repare şi să modernizeze strada Termele Romane

Primăria Constanţa intenţionează să repare şi să modernizeze strada Termele Romane

Replica API 9 martie 2018 | 22:55 418

foto cu rol ilustrativ

Primăria Constanța a solicitat la Agenția pentru Protecția Mediului aviz pentru proiectul pe care dorește să îl implementeze. Este vorba de „Reparații și modernizare strada Termele Romane și strada Traian, pe sectorul Poarta 2 – bulevardul Tomis”.

SC Confort Urban SRL se va ocupa de lucrări, pentru intersecția străzii Traian cu strada Termele Romane. Suprafața pe care se vor face reparațiile este de aproape 19.000 mp și aparține domeniului public al municipiului Constanța.

Conform documentației, sectoarele în care se vor face lucrări sunt următoarele: strada Termele Romane – de la intersecția acces Post control Poarta 1 Port Constanța și acces către peninsulă către strada Traian – suprafață 325 m, varianta Valea Portului – de la intersecția acces Post Control Poarta 1 Constanța către prelungirea Traian – suprafață 270 m, strada Termele Romane, zona stației BUS Poarta 2 – Tribunal până la intersecția cu strada Traian – suprafața 119 m, strada Traian, de la ieșirea din intersecția cu strada Mihai Viteazu până la intersecția cu bulevardul Tomis și strada Negru Vodă – suprafață 287 m.

Se dorește atingerea următoarelor obiective: racordarea lucrărilor și a reglementărilor proiectului CN APM Constanța de modernizare a accesului prin Postul de Control Poarta 1, creșterea capacității de intrare/ieșire autovehicule și pietoni, reducerea timpului de așteptare, fluidizarea circulației rutiere, îmbunătățirea condiților de circulație, refacerea sistemului de reglementare a circulației rutiere prin marcaje și indicatoare pentru îmbunătățirea condițiilor de circulație.

Printre lucrările propuse în acest proiect se numără și realizarea unui sens giratoriu cu insulă circulară cu spațiu verde la intersecția străzilor Termele Romane cu Traian.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
confort urban o adunatura de betivi puturosi trebuiesc schimbati !
0
0
Bine ca reabiliteaza acolo langa el la botul calului.Stau in centrul Constantei ,la 2 pasi de str.Baba Novac si imi trebuie cizme de cauciuc sa ies la sosea.Puneti in mortii vostri macar piatra. Imi e scarba de oamenii care conduc orasul asta.
1
1
Daca reabiliteaza cum au reabilitat si piata ovidiu mai bine le lasa asacum sunt.
3
0
este un proiect de mare anvergura dar am incredere in fagadel
0
1
La Cadastru vor face trotuare supraterane pentru pietoni Acum trotuarele sant blocate de masini iar POL LOC nu vede nimic.N-au voie sa vada sau sant prostalai,cum stim?.Sau si una si alta?
2
1
cind reabilitati si str. baba novac ca este jalnica. alo domn primar de aude?
0
0
Nu este inca unul...intersectia Traian cu T Romane este la Poarta 2. Din cate inteleg este vb de actualul sens care va fi cu borduri, eliminand bidoanele.
0
1
uraa.. inca un giratoriu.. nu erau destule, tb sa strice si zona aia.. mai ales ca vine vara si e musai sa avem santier
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102