REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Primăria Constanța plătește peste 200.000 lei pe avocați care să se ocupe de procesele RADET, dar și de preluarea CET-ului

Primăria Constanța plătește peste 200.000 lei pe avocați care să se ocupe de procesele RADET, dar și de preluarea CET-ului

Replica API 9 august 2019 | 00:00 452

Primăria Constanța intenționează să achiziționeze servicii de asistență si reprezentare juridică în legătură cu organizarea, funcționarea, restructurarea și integrarea serviciului public de termoficare în municipiul Constanța. În acest sens, administrația locală a demarat procedura de achiziţie a serviciului.

Serviciile de asistență și reprezentare juridică aferente proiectului presupun, în linii generale, dar fără a se limita la acestea, următoarele activități: servicii de reprezentare juridică a Municipiului Constanta în legatura cu dosarele aflate în prezent sau care se vor afla pe rolul instanţelor judecătoreşti în legatură cu organizarea, functionarea, restructurarea si integrarea serviciului public de termoficare in municipiul Constanta; promovarea unor noi acţiuni si/sau demersuri în faţa instanţelor de judecată şi/sau autoritarilor publice în legătura cu preluarea actiunilor deținute de statul român la SC ELECTROCENTRALE SA, la cererea primăriei sau la propunerea consultantului, dar numai cu acordul autorității locale.

De asemenea, serviciile de asistenţă şi reprezentare vor consta şi în reprezentarea autorităţii contractante în faţa oricăror autorităţi publice şi a oricăror instanţe de judecată, prestându-se prin întocmirea tuturor actelor de procedură necesare, îndeplinirea oricăror formalităţi, şi/sau operaţiuni necesare ocrotirii şi apărării intereselor autorităţii contractante, fie că privesc organizarea, funcţionarea, controlul, jurisdicţia şi sancţionarea sa. În îndeplinirea acestui serviciu, Consultantul va depune toate diligenţele pentru asigurarea unui nivel calitativ al serviciilor corespunzător principiilor deontologiei profesionale şi rezultatului urmărit de autoritatea contractantă, cu respectarea procedurilor legale şi a normelor juridice în vigoare. Valoarea contractului este de 210.000 lei.

Caietul de sarcini, fișa de date, proiectul de contract și modelele de formulare vor fi atașate anunțului în secțiunea documente. Oferta va fi transmisă până la data de 21.08.2019 ora 11:00, în original, la adresa Primăria Municipiului Constanța, Bd-ul Tomis, nr. 51, în atenția Serviciului achiziții publice, persoană de contact Kiru Sofian.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca vine uarna
0
0
mai exista Radet ? nu a dat faliment nici acum ???
5
0
Mari penali sunteti P.S.Distilor adica primarul Decebal Fagadau si domnul Stroe dorm in timp ce U.S.R.isti decid cui si cati bani da primaria Constanta.Ma PSDistule tu esti mai idiot si decat Dragnea care vrea sa conduca partidul din puscarie
5
0
Sa preia termoficarea nu cet ul reporterul pacii
5
0
Esti o vaca masculina. USR este la putere si noi vom castiga toate contractele.
3
7
sut curios cine o sa ia acest contract. Capusa cui este? firma carui PSD - dist?
13
2
Sa inteleg ca primaria nu are oficiu juridic. Ma indoiesc. Inseamna ca juristii primariei nu stiu carte. Desfintati oficiul juridic.
21
0
Bravo! Rezolvati sa fie bine!
2
9
a dat 4500 lei fara tva pt un proces in care contesta executarea facuta de tatal lui panzariu, pierdut din start
14
0
De ce va bateti joc de banii orasului ?
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614