REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Primăria Constanța s-a apucat de plantat copaci

Primăria Constanța s-a apucat de plantat copaci

Replica API 5 martie 2021 | 21:39 1758

Echipele Serviciului Gestionare Spații Verzi din cadrul Primăriei Constanța sunt pe teren zilele acestea și plantează.

De joi, 4 martie, 85 de paltini argintii întregesc perdeaua verde de protecție sanitară înființată pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Perdeaua verde care mai conține și 750 fire de gard viu și 42 de arbori decorativi (liliac indian) a fost realizată prin folosirea speciilor pe etaje de înălțime, ținând cont de particularitățile acestora decorative. Aceasta urmează să fie completată prin plantarea în perioada următoare a 85 de mesteceni

Spațiul verde este un factor cheie pentru calitatea vieții cetățenilor. Primăria Constanța a precizat că va continua înverzirea a cât mai multor zone din oraș, astfel încât să ne putem bucura de un oraș mai sănătos și de un aer curat.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Degeaba plantati copaci daca nimeni nu-i uda macar odata pe luna, Bietii copacei s-au prins, iar apoi s-au uscat pentru ca nimeni nu i-a mai udat. Treaba facuta fara cap.
3
0
poate rezolvati si cu nr mare de masini din oras
1
1
Imi pare rau, ati inceput cu stangul ! Macar faceti curatenie exemplara in tot orasul, plantati flori, pomi, inlocuiti arbustii uscati, dar faceti ceva ! Ne sufocam in mizeria asta. Apropo, noi am achitat impozitele ... marite !
5
0
Aceste proiecte nu sunt ale lui Fagadau, te inseli sunt ale lui Mazare, dar daca stau bine si ma gandesc sunt ale lui Burebista
2
1
Tot proiectul lui Fagadau. De ce nu spuneti si cate ore stai in masina langa acesti viitori pomi de pe Aurel Vlaicu. Vergilica, cat ne mai scoti ochii cu proiectele lui Fagadau, tu ce faci efectiv in afara de taxe si facebook?
4
8
In urma cu 20 ani era atatia copaci pe un km de strada , astazi daca i mai numar poate gasesc 20.In scmb masinile s au imultit, gardurile ca la puscarii, au aparut constructiile la limita trotuarelor , balcoane peste trotuar, , camere de luat vederi, aer greu ,si oameni care nu si mai vorbesc.
8
0
Incep sa porneasca lucrurile bune! Felicitari domnule primar!!!
6
3
Indiferent de ce si cum face tov primar, macar de asta pot sa spun ca e o initiativa buna. Dar cam subtire totusi... sa vedem si un parc facut de la a la z
7
3
de la pomacost ???
6
1
Excelent .Continuati distrugerea copacilor de pe faleza spre plaja de langa str.Eminescu
7
0
Bun asa. Daca cineva de la judet baga si niste gard viu pe toate drumurile de judet unde sunt punctele de viscolire si se fac troiene. Daca in 4 ani acopera punctele astea sunt ca si realesi
10
0
coruptiaucide
3
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218