REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Primăria Constanța și Asociația Animal Society au prelungit colaborarea pentru încă 3 ani

Primăria Constanța și Asociația Animal Society au prelungit colaborarea pentru încă 3 ani

Replica API 3 septembrie 2021 | 23:24 973

După succesul înregistrat la Constanța în cadrul celor 2 campanii de sterilizare gratuită derulate prin proiectul „Efort comun pentru un viitor mai bun“, Primăria Constanța și Asociația Animal Society au decis să prelungească joi, 2 septembrie colaborarea.

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, și președintele Asociației Animal Society, Anca Tomescu, au semnat actul adițional care presupune continuarea colaborării pentru încă 3 ani, timp în care va fi stabilit și implementat un plan de acțiune comunitară dezvoltat printr-o serie de evenimente.

„Adiționarea colaborării dintre Primărie și Animal Society a fost gândită cu accent pe implicarea comunității pentru a dezvolta un sistem uman și durabil de gestionare a populației de câini din Constanța. Pentru a fi eficientă și pentru a avea impact acțiunile derulate este nevoie ca această colaborare să continue, este nevoie de implicarea noastră, a tuturor, și în acest fel vom reuși să avem grijă de animalele fără stăpân ale Constanței și, totodată, de comunitatea din care facem parte“, a transmis primarul Vergil Chițac.

„Încheierea acestui parteneriat reprezintă un moment foarte important! Constanța va fi un model de referință în ceea ce priveşte angajamentul comunitar şi responsabilizarea societãții civile pentru bunãstarea animalelor de rasă comună din oraş, cu sau fără stăpân. Mulțumim Primăriei Municipiului Constanța pentru interesul şi disponibilitatea arătate către adoptarea unui set de măsuri umane şi sustenabile pentru problema acestor animale. Suntem siguri de implicarea societății civile, care a răspuns pozitiv tuturor campaniilor noastre. Constanța a realizat că numai printr-un efort comun, putem asigura un viitor mai bun atât animalelor cât şi întregii comunități“, a precizat președintele Animal Society, Anca Tomescu.

Proiectul „Efort comun pentru un viitor mai bun“ presupune desfășurarea mai multor campanii de sterilizare gratuită a animalelor de rasă comună de raza municipiului Constanța, precum și derularea mai multor programe de informare adresate locuitorilor orașului. Proiectul, sprijinit de Primăria Municipiului Constanța, are ca obiectiv implicarea societății civile în stabilirea şi implementarea unui plan de măsuri uman, eficient, durabil pentru problema câinilor fără stăpân.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lipeste eminenta cenusie din poza ,vorbim de Omocea ,directorul de la ape.
1
0
E fara bani colaborarea,deci nu are ce sa spele
3
1
Aceasta-i o soc. de spalat bani ptr. amiral , de alceva nicicum sa spele macar trotuarele pline de rahat si mai cu seama sa adune handei de la cainii celor ce au ajuns zic ei oameni cu sufleu mare , iubitori de pupat animale in dos si lingandu-i speram sa se apuce de treaba !
3
5
Bravo! Felicitari!
3
5
AMIRALE CAND NE APUCAM DE TREABA? NICI O MASURA NU AI LUAT IN LEGATURA CU MALUL GHIOLULUI DIN TABACARIE . DE CELELALTE NICI NU ARE ROST SA MAI SPUN !
4
0
ba da ce burta ai si deabia ai un an la premarie peste 4 ani nici nu mai intri pe usa ... ba amiral de apa dulce cum porti masca si dai mana bre tu nu sti regulile harapului? sau ti masca asa de kiki bambus ca asa e ordinul
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272