REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Primăria Constanța vrea să RECUPEREZE Grădina de vară „Tomis”!

Primăria Constanța vrea să RECUPEREZE Grădina de vară „Tomis”!

Replica API 13 ianuarie 2021 | 23:52 2832

Astăzi a avut loc o primă ședință pentru stabilirea căilor legale și a posibilităților financiare pentru ca această clădire atât de dragă constănțenilor să reintre în patrimoniul municipalității.

Cu siguranță, va fi un drum lung și anevoios, dar rezultatul merită cu prisosință: cinematograf, vara și patinoar, iarna.

Focarul de infecție în care s-a transformat acest loc în ultimii ani trebuie să dispară și să redevină locul în care mulți dintre noi am petrecut momente plăcute.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
NU E OARECARE E NEPOTUL LUI TALPES FOSTUL SEF SIE. SI E SI PSD IST. SI ASA ATI AFLAT CUM A PUS MANA PE LOCATIE. IN LOCUL LUI CHITAC I AS DA PULA IN GURA CU TOT CU MORMANUL DE PIETRE DE ACOLO. E PARAGINA, GUNOI?? AMENZI PESTE AMENZI IA LA MUIE
8
1
Titlul corect este USRLPLUS vrea sa puna mana pe gradina de vara. Mai incetati in plm cu titlurile astea bombastice ale voastre. CLADIREA AIA ESTE IN PATRIMONIU NU A FOST VANDUTA NICIODATA.CAUTATI ACTELE SI VA VETI LIMPEZI.DAR VOI LUATI DE BUN CE VA SPUN CEI DIN PRIMARIE.NI SE SPUNE CLAR O LUAM INAPOI BAGAM BANI IN EA SI PE URMA O INCHIRIAM LA CLIENTII NOSTRI CARE VIN PE LINE DE PARTID. PAI FIRMELE LOR NU TRE SA MANANCE CONTRACTE?BA DA.TREBUIE. SI ACEASTA CLADIRE ESTE PE LISTA AFACERISYILOR PLUS. SI ASTA A FOST DISCUTATA SI ESTE DEJA ANTAMATA CA MULTE ALTE BUSINESURI DIN CTA.GEN PANOTAJ
3
3
Asta nu e proprietatea niciunui privat!
3
7
Tot Primaria este vinovata de starea Locatiei pt ca nu au dat curs solicitarilor pt o eventuala investitie din partea proprietarilor. Activul nu a fost niciodata in patrimoniul Primariei.
9
2
Pentru prostul care comenteaza aiurea mai jos, Gradina de vara nu a fost a municipiului, ci a RADEF. Mirel Parsu si Giuliano Talpes au cumparat de la Romania Film care este regie a statului cu sediul in Bucuresti. Nu vrei o o cumperi tu de la ei in loc sa mananci rahat despre prejudicii?
13
2
Gata ati inceput afacerile imobiliare noua conducere din primarie ? Gradina de vara este proprietate privata cumparata cu 100 mii dolari de la societatea de Cinematografie si film Romania de un SRL controlata de un oarecare care oarecare Talpes. Pobabil,vor urma negocieri foarte dure si primaria va reusi cu mare efort sa cumpare la un pret foarte rezonabil de 2 sau 3 milioane de euro.
18
0
Super initiativa! Trebuie sa fie trecuta la municipiu iar cei care au semnat pentru trecerea ei in 'privat' sa plateasca prejudiciul adus orasului. Primaria nu trebuie sa plateasca despagubiri iar daca in urma procesului ce va urma, judecatorii corecti vor da o hotarare in favoarea municipiului.
12
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272