REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.2° Constanța Mie., 22 Mar. 2023
Anul XX Nr. 6310
7.2° Constanța Miercuri, 22 Martie 2023 Anul XX Nr. 6310

Primăria Hârșova a sărbătorit Ziua Mondială a Educației

Primăria Hârșova a sărbătorit Ziua Mondială a Educației

Virgil STOIAN 5 octombrie 2022 | 07:21 244

 Unitățile de învățământ din localitate, cu sprijinul Primăriei Orașului Hârșova, au sărbătorit Ziua Mondială a Educației prin organizarea celei de-a treia ediții a Simpozionului Local „Educația – între tradiție și inovație”.


Evenimentul cultural a început cu decernarea unor plachete de onoare, dedicate cadrelor didactice care și-au încheiat activitatea pedagogică în acest an, după o viață în slujba tinerelor generații hârșovene.
Același eveniment a marcat o premieră pentru cultura hârșoveană, prin lansarea volumului de poezii „Ce frumos te-aș recita”, publicat de Doamna Profesor Luiza Păvălucă și a cărții „Pagini din istoria învățământului hârșovean”, publicată de Domnul Profesor Alexandru Dogaru. Prezentarea ambelor volume a fost emoționantă, cu multe lecții de preluat pentru prezent și viitor!

Grădinița Tic Pitic Hârșova și Școala Gimnazială Hârșova au venit în completarea Domnului Profesor Alexandru Dogaru, prezentând publicului trecutul și prezentul instituțiilor pe care le reprezintă, precum și planurile de viitor ale acestora.

În final, Liceul Teoretic „Ioan Cotovu” a anunțat lansarea Clubului de Media, format din elevi creativi, cu inițiativă, care vor promova activitatea școlii prin crearea de conținut digital și tipărit, devenind astfel vocea tinerilor din localitate

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
21513104736
5/49
29263182225
joker
4561015219