REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Primăria HÂRȘOVA a solicitat ACORDUL de MEDIU pentru cele DOUĂ BLOCURI de LOCUINȚE SOCIALE

Primăria HÂRȘOVA a solicitat ACORDUL de MEDIU pentru cele DOUĂ BLOCURI de LOCUINȚE SOCIALE

Replica API 10 august 2021 | 13:05 648

Primăria orașului Hârșova se implică în îmbunătățirea calității vieții pentru populația urbană din oraș, iar proiectele pentru dezvoltarea urbei continuă să fie demarate. În acest sens, APM Constanța anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru construcția celor două blocuri de locuințe sociale din Hârșova.

În anul 2019, consilierii locali din orașul Hârșova ofereau votul de încredere pentru un proiect de viza construirea a două bocuri cu locuințe sociale. Investiția face parte din cadrul proiectului „O viață sănătoasă într-un oraș sănătos”, fiind vorba despre construirea a două blocuri de locuințe sociale, bloc A și B. În anul 2020, în iulie, consilierii locali din Hârșova votau finanțarea a două proiecte, „O viață sănătoasă într-un oraș sănătos - construire blocuri locuințe sociale și modernizarea străzilor Ardealului, Libertății, Vântului (parțial) și Celea Mare”, în cuantum de 27.662.172,96 lei.

Primăria a depus solicitare pentru emiterea acordului de mediu

În cazul proiectului ce vizează ridicarea locuințelor sociale, lucrurile încep să prindă culoare, iar Primăria a demarat procedurile pentru obținerea acordului de mediu. APM Constanța anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectele ,,Construire locuințe sociale - lot 1”, propus a fi amplasat pe strada Vadului, numărul 99 și ,,Construire locuințe sociale - lot 2”, propus a fi amplasat pe strada Cășăriei, numărul 6P.

Date despre cele două blocului

Fiecare bloc va avea un regim de înălțime S+P+3E, cu un total de 64 de locuințe, de două camere, cu centrală termică și boxe și vor fi amplasate în partea de nord a orașului. Locuințele vor fi apoi închiriate unor categorii de persoane defavorizate, cărora nivelul de existență nu le permite accesul la o locuință în proprietate sau la o chirie, în condițiile pieței.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272