REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Primăria Hârșova anunță sărbătorirea Bobotezei pe malul Dunării

Primăria Hârșova anunță sărbătorirea Bobotezei pe malul Dunării

Virgil STOIAN 5 ianuarie 2023 | 00:00 221

Primăria Hârșova anunță sărbătorirea Bobotezei pe malul Dunării. Iată mesajul transmis: ”Iubiți credincioși, Cu multă bucurie și credință vă facem cunosc faptul că, Joi 5 ianuarie, în Ajunul Bobotezei începând cu ora 12,30, conform tradiției orașului nostru,  IPS Teodosie împreună cu un sobor de preoți și diaconi, vor porni în procesiune  la bătrânul fluviu Dunărea (Port), unde va avea loc Slujba de  Sfințire Mare a Ape. Aici  Ierarhul va arunca cele 3 cruci în apa Dunării, care simbolizează Sfânta Treime, pe care le vor recupera tinerii curajoși.  Vă așteptăm în număr cât mai mare, pentru a lua binecuvântare și apa sfințită pentru vindecarea trupească și sufletească a noastră, a tuturor. Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu!

Primaria Harsova anunta sarbatorirea Bobotezei pe malul Dunarii
"Sperăm că va fi o sărbătoare importantă, toți ne vom lumina la față cu aceste daruri ale Bobotezei și luând apa sfințită se vor lumina și sufletele noastre. Această apă sfințită va combate și bolile și microbii, ne va înfrăți mai mult, pentru că harul este cel care ne înnoiește și trebuie să ne înfrățim mai mult, să biruim orice frică, pentru că frica aduce boala, să nu mai fim stăpâniți de frică, ci stăpâniți de entuziasm. Omul care are entuziasm și crede și se roagă nădăjduiește în Dumnezeu, nu pățește nimic. Căci Dumnezeu biruiește și bolile, și pe cel viclean, și dușmănia dintre noi Dumnezeu o biruiește”, a  spus ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212