REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Primăria Hârșova lansează primul magazin virtual pentru producătorii și consumatorii locali

Primăria Hârșova lansează primul magazin virtual pentru producătorii și consumatorii locali

Replica API 15 iulie 2022 | 00:00 1048

Primăria Orașului Hârșova lansează prima platformă online, Magazin Virtual Hârșova, care aduce împreună producătorii locali și consumatorii, cu scopul de a sprijini afacerile locale și consumul de produse locale, având nevoie de a ne susține unii pe alții în comunitate.

Înscrierea producătorului și listarea produselor pe platformă este GRATUITĂ, fiind destinată tuturor producătorilor, indiferent de domeniul de activitate, platforma facilitând accesul la informații despre produse și despre producătorii lor, despre posibilitățile de comandă.

Platforma este binevenită, întrucât încurajează susţinerea micilor producători şi afacerilor de familie, a fermelor locale funcționale și a oamenilor pasionați și motivați.

,,Magazin Virtual Hârșova este o platformă care pune la dispoziţia producătorilor locali spaţiu online în care aceştia să îşi prezinte oferta, gratuit, întregii comunităţi. Informaţiile pe care producătorii le oferă, pe propria răspundere, se adresează direct consumatorilor, fără a exista un alt intermediar. Responsabilitatea pentru calitatea produselor, condiţiile de comercializare şi livrare, aparţine în întregime producătorilor.

Mai multe produse locale consumate înseamnă locuri de muncă și resurse locale valorificate inteligent!

Primăria Orașului Hârșova va avea în vedere și organizarea unui TÂRG AL PRODUCĂTORILOR LOCALI, pentru promovarea acestora și încurajarea populației să consume cât mai multe produse locale și sănătoase. De asemenea, în cadrul târgului se vor organiza activități destinate informării și educației în vederea încurajării populației să cunoască și să consume produse locale.”, transmis reprezentanții Primăriei Hârșova.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Credeti ca lui Neacoitza sau Serif, cica primari la Cernavoda, le-ar trece vreodata prin cap o asemenea idee?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614