REPLICA ONLINE CONSTANTA

23° Constanța Vin., 21 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6767
23° Constanța Vineri, 21 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6767
 

Primăria Hârșova, proiect împotriva aruncării necontrolate a deșeurilor

Primăria Hârșova, proiect împotriva aruncării necontrolate a deșeurilor

Virgil STOIAN 2 decembrie 2022 | 22:27 410

Pentru a combate fenomenul aruncării necontrolate a gunoaielor pe teritoriul orașului nostru, Primăria Orașului Hârșova vă aduce la cunoștință faptul că astăzi a fost semnat contractul de finanțare pentru Proiectul „Înființarea și dotarea unui centru de colectare prin aport voluntar în orașul Hârșova”, proiect finanțat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor prin PNRR.

Centrele de colectare prin aport voluntar vor asigura colectarea separată a deșeurilor menajere și a fluxurilor speciale de deșeuri precum: deșeuri voluminoase, deșeuri textile, mobilier, deșeuri din anvelope, deșeuri periculoase și altele asemenea, pe care diverși cetățeni le aruncă,  la întâmplare, pe spațiul public, la marginea orașului și pe care, vor putea să le depoziteze în spatiile special amenajate, fără a mai risca vreo sancțiune și ajutând la protejare mediului înconjurător.

Tot prin PNRR, autoritatea publică locală a depus un proiect de modernizare a sistemului de gestionare a deșeurilor prin construirea unor insule ecologice de tip 1, cu containtere pentru toate cele 5 fracții, încurajând astfel colectarea selectivă a deșeurilor.

Toate acestea sunt pentru ca orașul în care trăim și pe care îl iubim, să fie curat, primitor și frumos.

Avem nevoie și de sprijinul cetățenilor pentru a păstra curățenia și pentru a-i sancționa pe toți cei care depozitează deșeurile în mod neconform.

Puteți raporta astfel de persoane prin intermediul platformei web, www.primaria-harsova.ro, secțiunea Raportează o Problemă sau non-stop, prin mesaj pe WhatsApp, la numărul de telefon 0786/806-310 oferind mai multe detalii.

Primăria Orașului Hârșova depune și va continua să depună toate eforturile necesare pentru a combate fenomenul depozitării deșeurilor pe domeniul public sau în spațiile interzise, în vederea menținerii unui oraș curat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
3356424623
5/49
19152031230
joker
173645332018