REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Primăria investeşte în toalete ecologice parfumate, monitorizate prin GPS

Primăria investeşte în toalete ecologice parfumate, monitorizate prin GPS

Replica API 14 octombrie 2016 | 00:18 264

A fost lansat anunţul, se aşteaptă ofertele!

A fost lansat anunţul, se aşteaptă ofertele!

Primăria Municipiului Constanţa doreşte să achiziţioneze toalete ecologice. Astfel, sunt aşeptate oferte de preţ de la firmele care ar putea să furnizeze toaletele ecologice, inclusiv pentru persoanele cu dizabilităţi. Acestea vor fi amplasate în zonele aglomerate ale oraşului şi în parcuri.

Potrivit documentelor, obiectul serviciului îl constituie instalarea şi întreţinerea zilnică a cabinelor de toaletă ecologice în scopul asigurării şi menţinerii igienei parcurilor şi a zonelor aglomerate pe tot parcursul anului, cu precădere în sezonul cald, şi în perioadele cu festivităţi în municipiul Constanţa. Se vor achiziţiona 220 de toalete ecologice normale şi maximum 10 pentru persoanele cu dizabilităţi. „Pentru asigurarea şi menţinerea igienei în parcurile şi zonele aglomerate din municipiul Constanţa, este necesar a fi instalate, puse în funcţiune, întreţinute şi curăţate un număr minim de 50 cabine de toaletă ecologice/zi şi un număr maxim de 220 cabine de toaletă ecologice/zi precum şi un număr minim de 6 şi maxim 10 cabine de toaletă ecologică pentru persoane cu dizabilităţi/zi“, au precizat reprezentanţii Primăriei Constanţa. Contractul urmează să fie semnat pe o perioadă de 4 ani, iar prestatorul se obligă ca, în baza contractelor subsecvente acordului cadru încheiat cu beneficiarul, să presteze serviciile de menţinere a igienei parcurilor şi a zonelor aglomerate din municipiul Constanţa prin instalarea şi întreţinerea zilnică a unor cabine de toaletă ecologice. Printre obligaţii se află şi cea potrivit căreia pe perioada de derulare a acordului cadru să se reînnoiască anual minim jumătate din numărul total de cabine instalate. O altă condiţie este să existe sistem GPS pentru monitorizarea permanentă a parametrilor de executare a operaţiunilor de întreţinere şi de remediere a deficienţelor apărute. Cel mai important estea sigurarea zilnică de: vidanjarea, întreţinerea, spălarea şi dezinfectarea fiecărei cabine de toaletă pe întreaga perioadă contractată . Prestatorul va asigura pe cheltuiala sa mascarea toaletelor ecologice prin rasteluri de lemn sau grilaje ornamentale în zonele verzi (scuaruri, parcuri, locuri de joacă special amenajate). Firmele interesate pot trimite ofertele până pe 17 octombrie 2016.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367