REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Lun., 26 Feb. 2024
Anul XX Nr. 6651
6.5° Constanța Luni, 26 Februarie 2024 Anul XX Nr. 6651
 

Primăria Mangalia anunţă că înființează mai multe locuri de joacă

Primăria Mangalia anunţă că înființează mai multe locuri de joacă

Replica API 24 octombrie 2019 | 02:01 683

Primăria Municipiului Mangalia a demarat proiectul de înființare a unor locuri de joacă, în mai multe zone ale orașului, printre care B-dul Callatis, Parcul Diana și Parcul Balnear. În acest sens, se lucrează deja la amenajarea terasamentului, în vederea montării componentelor locurilor de joacă. Conform proiectelor tehnice, în fiecare dintre zonele menționate se va turna covor cauciucat, iar apoi se vor fixa leagănele, toboganele, balansoarele și alte jucării pentru cei mici. Totodată, vor fi montate și aparate de fitness, destinate adulților iubitori de mișcare în aer liber, se arată într-un comunicat al Primăriei Mangalia.

„Pentru copii avem cele mai multe surprize: corăbii, căsuțe și diverse alte elemente care îi vor bucura, cu siguranță. Desigur că ne-am gândit și la cei mari, tocmai de aceea vom instala și aparate de fitness. Suprafețele ocupate de aceste locuri de joacă și spații de recreere sunt destul de generoase, astfel încât va fi loc pentru toți”, a precizat Cristian Radu, primarul Mangaliei. El a mai spus că, în această perioadă, se lucrează și la extinderea Parcului Evergreen, în urma solicitărilor venite din partea locuitorilor din zonă.

Primăria Mangalia mai are în vedere amenajarea unor locuri de joacă și spații de recreere, dar și parcări de reședință, pe locul unor construcții abandonate, care urmează să fie demolate, în perioada imediat următoare. Consilierii locali din Mangalia au aprobat, recent, documentațiile tehnico-economice privind demolarea unei foste centrale termice și a coșului de fum al fostului crematoriu dezafectat, din apropierea Spitalului Municipal. În ambele locații, după finalizarea procedurilor de demolare și aducerea terenului la starea inițială, se vor amenaja parcări, spații de recreere și locuri de joacă. „Aceste imobile erau demult ieșite din uz și depășite din punct de vedere tehnico-economic. Am decis să le demolăm pentru a elimina focarele de infecție din zonele respective, dar și pentru a amenaja spații de recreere, locuri de joacă și mai multe parcări de reședință”, a precizat edilul Cristian Radu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
au terenuri neingrijite si n-au construit nimic, sa li se ia terenurile si sa le dea celor care vor sa construiasca, nu sa ii lase sa le vanda la suprapret.
1
0
Ce sa asfalteze in Dobrogea1 cand utilitatile sunt promise doar in contracte ,in realitate nu sunt.Ar fi culmea sa asfalteze si pe urma sa sape pentru canalizare, gaz,apa.El stie foarte bine ce n-a facut in Dobrogea1 si chiar daca s-a comentat public, tace malc.Daca se organizeaza un grup de locuitori ai zonei si-l da in judecata a belit'o.Se incaseaza taxe de loc de neglijat , in schimb balarii si mizerie.Care a fost ultima vizita pe care a facut-o si a stat de vorba cu pasuitorii din Dobrogea1?Asteptam dreptul la replica al primarului.
3
0
ba desteptilor,puneti pomi.Ati defrisat parcul orasului ca sa.si faca interlopii case.Ati distrus statiunile,arata jalnic cubetoane si fara pomi.Iorgus s.a imbogatit din defrisare,noi respiram praf !gigi
4
0
Bai mangalioti prostovani...Fasole de la Eforie va ia toti bani si ii face si prandarat lui primarachele...
7
0
anul trecut in toamna ai imprumutat 60 miloiane lei pe carca noastra de la banci pentru asfalt,anul asta ne-ai aburit pentru aceeasi lucrare cu fonduri europene,cert este ca codruta vine ,iar pielea iti va sta pe gardul portii blanca
13
0
Lasa mangalia...i-ati gheara de pe bugetul primariei, hamesitii sunt angajatii ...au ajuns sa-i duca dorul lui Tusac ...pe cand tu prosperi de la an la an ...averea cica mostenita? De la soacra? Serios? Duce primaria in gard si din gard in sant!!! Falimentul ne asteapta... sper sa faca cineva pasul asta si plangeri penale...ptr ca tot ce face el este abuz si rea vointa!!! Speram sa se termine odata toate astea!!!
12
0
mangalia va fi raiul pe pamant.Ce Dubai ,ce Miami!Mangalia fratie
18
0
buna gluma primarul asta penelist, in parcul de la Balnear s-au instalat cocalarii astia de elevi cu un limbaj de satra si cu covorul de coji de seminte la picioare, aleile sunt dupa potop sa-ti rupi picioarele in crapaturile covorului asfaltic, lumina mai putin ca mai facem ceva economie pana si pe aleea Teilor .Pe dig, stalpii de lumina mai au un pic si pica de rugina ,parca Mangalia nu mai are asistati sociali care sa mai dea cu o matura prin parc sau cu o vopsea pe stalpi . Desteptarea primare ca acusi vin alegerile locale !
13
1
Infiinteaza pe dracu' ! Asteptam campania electorala sa ne spuna de ce au trecut 8 ani si nu a asfaltat Dobrogea 1. Platim impozit ca la municiuciu si avem conditii de Hagieni. Piatra gropi si praf. Retele edilitare - canci. O sa vina cu cerseala si o sa ia ce a luat psd-ul in ultimul timp. Un mincinos, un psihopat hidos, un spagar mascat care ne-a dus orasul la ruina!
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
1144810263
5/49
1646443325-02-20243 1 9 4 7 5 5
joker
20168392839