REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Primăria Mangalia nu mai are bani să plătească curentul stradal?!

Primăria Mangalia nu mai are bani să plătească curentul stradal?!

Replica API 6 august 2022 | 22:37 1852

Anul acesta, sudul litoralului a ”înflorit”, turiștii optând pentru stațiunile de aici, în defavoarea stațiunii Mamaia, poate și din pricina prețurile. Dacă în Constanța, sunt întâmpinați de șantiere, la Mangalia, de exemplu, turiștii sunt umpluți de respect de administrația locală, fiind ținuți în beznă totală.

Zilele trecute, iluminatul public din Mangalia nu a funcționat, pe timpul nopții. A fost beznă totală pe străzile principale...,în centru orașului " european", inclusiv în fața primăriei!

Dar mangalioții sunt obișnuiți cu astfel de ”cadouri”, pentru că și în trecutul nu foarte îndepărtat s-au mai confruntat cu astfel de situații.

click pe poză

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca in locul actualului primar ar veni unul de genul celui laudat,din Oradea,ar avea oare cu cine sa faca ceva? Nu de alta,insa in Mangalia nu s-a descoperit inca acel ,,ceva'' care sa scoata la lumina mai degraba oamenii cu carte si suflet si nici locuitorii nu sunt deosebiti fata de cei necivilizati din alte locuri din tara asta.
0
0
ard felinarele de la mangalia la olimp iarna,toata noaptea si toata ziua.investitiile mangalia sint taiat pomi,ultimii la sensul 2 mai..limanu,niste platani magnifici,panouri publicitare si felinare,ciment si beton.mangalia infestata de t****i care toata noaptea fac scandal,ziua dorm linistiti!
0
0
Pai ce sa mai faca handicapatul asta de primar?,nici nu stie cum a ajuns primar.
0
0
lasa ca au stat aprinse ziua.....haha....
1
0
Mirelo,chiar eram ingrijorat ca saptamana asta nu citisem nimic si ma gandeam ce face Mireluta P****l de nu e cu Radu in gura.eh, iata ca acum sunt mai linistit.gata.ai bagat materialu.ti ai facut norma.intra banu pe articolu asta.de altfel un articol in stilu ti caracteristic.o abjectie da cappo al fine.dar ce conteaza.tu sa iti iei banu restu e can can.Deci,pe cad articolul cu seful tau Murad ca achizitioneaza Dinamo?nimic in sensu asta?de la Manara chiar ai luat 1000 de euro?asa vb lumea prin oras.mia si restu veri mananci bei moca acolo.ieftina ca braga esti Mireloo.caUltimuTarfet
0
0
minciuni, pretul la energie este subventionat pana la inceputul anului 2023
0
0
Pai daca nu a bagat parcare cu plata
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367