REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Primăria Mangalia va păzi unitățile de învățământ cu Poliția locală

Primăria Mangalia va păzi unitățile de învățământ cu Poliția locală

Replica API 7 ianuarie 2020 | 22:43 474

Începând cu acest an, Primăria Mangalia va asigura paza în unitățile de învățământ din localitate cu polițiști locali, renunțând astfel la contractele cu firmele de pază, plătite din bugetul local. Primarul Radu Cristian a declarat că această măsură are ca scop eficientizarea activității, dar și reducerea costurilor. „Unele firme de pază nu-și îndeplineau obligațiile contractuale, iar în școli și grădinițe sau în apropierea acestora au avut loc, în ultimii ani, mai multe incidente nedorite, culminând cu comercializarea unor substanțe interzise. De aceea, am decis să desfășurăm această activitate cu angajați ai Poliției locale, special instruiți în acest sens”, a subliniat edilul. El a precizat că, totodată, se vor reduce și costurile, întrucât bugetul anual pentru salariile polițiștilor însărcinați cu paza școlilor va fi mai mic decât facturile firmelor de pază, plătite din bani publici. „Paza unităților de învățământ a fost permanent susținută din bugetul local. Este o responsabilitate pe care ne-o asumăm, dar prin această măsură urmărim eficientizarea activității, cu scopul reducerii riscului fenomenului infracțional în zona școlilor și a grădinițelor”, a completat Radu Cristian.

Tot din acest an, creșa din Mangalia este dotată cu un sistem modern de supraveghere video pentru a sprijini personalul în activitatea de îngrijire a copiilor. „Am instalat acest sistem video pentru o mai mare siguranță a copiilor, dar și pentru a crește gradul de transparență cu privire la activitatea angajaților noștri”, a mai spus Radu Cristian.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ar trebui sa pazeasca toate obiectivele cu Locala, nu cu Paza Privata, bani pierduti
0
0
pina una alta pazatsc traficantii de tigari Arif str ion creanga,blC.5,apt 3 sa.si faca norma.Se vinde din casa,seara la 21.30 ..22 vinevtiganul sa colecteze banul in spatele blocului. paziti baieti ca de acolo va luati banii!
1
1
Fagabou in2020 trebuie sa pleci din primarie cu vot de la noi tineri. Osa te voteze doar aia care le dai dai tichet de masa40lei in fiecare luna
1
0
hai ca face treaba buna RC, ideea cu Politia Locala foarte buna. de ce sa mearaga banii la altii straini pe Paza ? Sa mai angajeze din Mangalia personal la Locala ! Asa nu mai vorbim de comisioane ! Transparenta totala !
7
3
slugile primarului ia scos la treaba
5
4
.... de multe ori este mai vizibila si mai prezenta decat Politia Nationala sau Rutiera care freaca luleaua prin birouri , sunt frustrati ca vezi Doamne ei sunt politisti nationali ... angajati din surse externe - la apelul bocancilor ! La Rutiera , mai nou este moda sa fie angajate si nevestele ... din surse externe , stau pe la birou si plimba hartiile de la etaj 1 la etaj 2 ... De cuseara ...
18
2
Nu-i adevarat, noi lucram f bine cu Cristi Jumi-Juma, facem para indaratul inapoi si ne da banii la timp. Baiat de baiat.
11
5
Sa te ia dracu primare aveam firma de paza si plateam in batjocura angajatii sa pot sa imi iau eu mertan si bmw aveam viata frumoasa si acum trebuie sa muncesc ca un muritor de rand de unde va vin ideile astea asa nu o sa mai avem sclavi deloc cu ideile voastre comuniste hai sa sunt foarte suparat ma duc sa trag o teava la una de 17 ani ca ai ei nu au bani de mancare ca asta e si scopul principal al capitalismului mafiot
5
6
Buna masura. Si Fagadau ar trebui sa faca la fel dar pe el nu l duce capul.
11
3
Comunitari din Cernavoda dorm acasa la tura de noapte si in weekeend dupa amiaza, in loc sa patruleze pe jos prin oras!Se poate verifica daca se vrea! Desfiintati politia locala,la Darabani Botosani sa desfiintat,se poate in toata tara!Eu fac taxi pirat, fara frica ca am sa fiu verificat, pentru ca sunt sifonul lor!
7
1
Ma doare capul numai cand vad articolele astea...rar mi-a fost dat sa vad atata pupincurism...spuneti domnule adevarul...asta fura bugetul Mangaliei!!!!
9
7
Pai nu mai lucreaza nici o firma cu Primaria Mangalia condusa de Radu Criatian! Nu a platit facturile din 2018
9
5
Nu stii ce sa mai scrii de tine...primarul care face si desface mai putin a uitat sa administreze!? Ma intreb oare un control al Curtii de conturi dar facut pe bune... ce o sa vedem...facturi platite preferential fara respectarea legii...oamenii sunt speriati de ce anvergura a luat-o bugetul Mangaliei si totusi gradul de indatorare este cel mai mare in romania! Rusine!!!
11
5
Si la ct sa fie la fel vrem k locala sa prinda infractori nu soferi de parcari
9
1
o masura intradevar buna ! Incet , Incet in Mangalia se fac si lucruri bune !
18
6
si la cta la fel sa se termine cu zip, si altii ca noi parintii platim ne tot cer bani la scoala 30
20
1
da banii ,hotu dracu
5
7
un lucru extraordinar de buna. in Constanta trebuie sa platim noi, parintii, paza ca pe primar nu-l intereseaza
17
1
Foarte bine, era si timpul sa se intample acest lucru, felicitari!
17
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272