REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Primăria Mihail Kogălniceanu construieşte o sală de sport cu firma unui politician PSD

Primăria Mihail Kogălniceanu construieşte o sală de sport cu firma unui politician PSD

Replica API 10 septembrie 2019 | 00:00 1055

Lucrări la liceul teoretic

Lucrări la liceul teoretic

Primăria liberală a comunei Mihail Kogălniceanu a angajat firma unui politician PSD pentru construirea unei săli de sport la liceul din localitate. Pesedistul face parte dintr-o asociere alcătuită din trei societăţi şi nu se află la prima experienţă cu bani publici. În aprilie, Primăria Cumpăna i-a oferit peste 530.000 de lei pentru refacerea uno trotuare. Printre angajatele politicianului s-a aflat, la un moment dat, şi soţia unui şef din poliţia constănţeană.

Primăria Mihail Kogălniceanu a atribuit pe 29 august 2019 un contract pentru “proiectare și execuție lucrări de construire în cadrul proiectului „Construire sală de sport Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu””. Valoarea totală a contractului este de 816.342,79 lei, fără TVA, iar câştigătoarea procedurii simplificate de achiziţie a fost unica participantă, respectiv asocierea condusă de Ecobuild SRL Constanţa (reprezentată de Alin Bută), din care mai fac parte Sade Global SRL din Ovidiu (reprezentată de Nicolae Sivriu, subcontractant a 20% din lucrări) şi Balc Proiect Construct Design SRL Cumpăna (reprezentată de Lucian Bogorodea).

Soţia unui şef din poliţie, angajată

Subcontractantul Sade Global SRL este deţinută de Nicolae Sivriu, candidat la alegerile din 2012 pentru Consiliul Judeţean Constanţa din partea PSD. În aprilie 2019, firma lui Sivriu a primit şi de la Primăria Cumpăna un contract, de 531.719,5 lei, fără TVA, pentru amenajarea unor trotuare. Până nu demult, printre angajatele Sade Global SRL era şi soţia comisarului şef Octavian Corneliu Tănase, fostul şef al Secţiei Regionale a Poliţiei Transporturi Constanţa.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca face asfaltari,nu-i bine,daca pui borduri ,sunt prea inalte,daca faci sali de sport ,gradinite,dispensare ,camin cultural ,parcari iar nu-i bine. E bine ce a facut muresan,adica nimic,sau ce reclama ,, hoata" ?
14
0
Dar de furturile din buzunarele noastre ale lui COBUZ si DEMIREL ce sa mai zicem ca se randuiesc la poarta ANCUTEI sa ceara sa faca smecherii
1
8
Acum ca a venit si Miu la I.S.J sa vedeti cate contracte voi mai avea.Traiasca PSD
0
2
Nu se mai satura pesedeii de furat,frate.Borduri,panselute,sali de sport.ba peysanos,coine intra in sala aia de sport?Aia maninca bani mai multi Dupa constructie,intretinere,salarii trintori,etc.Voi n-aveti wc in casa si va trebuie sali de sport?la machidoni merge.
4
2
O parte din banii comunii sunt chrltuiti fara durere vezi bordurile care ce trebuia si banii cheltuiti pe motorina chrltuita cu plimbarile in fiecare zi aproape a lui Pandrea care acum e campanie si nu mai merge asa des cu Cagear la Constanta si a lui Costica Lupu care se plimba nostop cu masina de la primsrie pe banii cetatenilotcare platesc taxe mari sa sa plimbe Lupu care a vsndut masina personala ca nare nevoie de ea!
4
11
Boldea dami banii furati ca nu mai am de pacanele. Cotizatia de la prostii membrii de sindicat am bagato la pacanele. Boldea dami banii furati ca nici WC lui Artagea nu a costat mai mult dact am furat eu din cotizatia sindicatului si nu mai am.
6
0
Adica ANCUTA machidoanca PNLista si-a dat mana cu P.S.D.istul patron de firma pentru ca sa isi faca campanie electorala?,se inteleg bine astia pe de alta parte se poate si ca P.S.D.istul Tutianu urmasul lui Nicusor la C.J.sa nu dea bani decat firmelor controlate de oameni lor.
7
10
Nu mai este sotia mea din martie 2016
4
0
Actuala sala de sport are un statut destul de neclar,cert este ca nu functioneaza si a devenit spatiu de depozitare. Daca se are in plan construirea unei noi sali de sport,este evident ca Ancuta isi desfasoara nestingherita campania electorala,inceputa odata cu asfaltarea si,alocuri,reasfaltarea unor strazi.
2
5
parca mai e o sala de sport
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218