REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Primăria Năvodari vrea să extindă rețeaua de distribuție de gaze din oraș!

Primăria Năvodari vrea să extindă rețeaua de distribuție de gaze din oraș!

Replica API 14 ianuarie 2019 | 01:01 408

Autoritatea locală din Năvodari face demersuri pentru extinderea rețelei de distribuție de gaze naturale în localitate. La sfârșitul săptămânii, mai precis vineri, 11 ianuarie a.c., primarul Florin Chelaru s-a întâlnit cu reprezentanții societății ENGIE Distrigaz Sud Rețele pentru a pune la punct ce etape trebuie urmate pentru extinderea rețelei.

Sistemul centralizat de termoficare din Năvodari nu este eficient și funcționează cu pierderi. Este evident deja, fiind perioade când locuitorii au primit apă cu „țârâita” din cauza datoriilor, dar și perioade când nu știau dacă vor mai avea căldură în calorifere sau nu. În aceste condiții, este necesară extinderea rețelei de distribuție de gaze naturale, ceea ce are în vedere și autoritatea locală din Năvodari.

„Am avut o ședință de lucru împreună cu reprezentanții societății ENGIE Ditrigaz Sud Rețele. Scopul principal al acestei ședințe a fost studierea și stabilirea următoarelor etape procedurale pentru a reuși să extindem rețeaua de distribuție de gaze naturale, în vederea asigurării de soluții alternative necesare pentru încălzire și apă caldă menajeră, în situația în care sistemul centralizat de termoficare nu va fi eficient și va funcționa cu pierderi”, a anunțat primarul Florin Chelaru.

„S-a stabilit că vor fi executate investiții prin cofinanţare de către Primăria Oraşului Năvodari şi ENGIE-Distrigaz Sud Reţele. Pentru o mai mare acuratețe, Primăria Oraşului Năvodari va analiza în teren, pe străzi, pe blocuri şi pe scări necesitatea extinderii şi acolo unde trebuie va comunica locaţiile către societatea ENGIE, care va întocmi devizele de lucrări”, a mai anunțat primarul Chelaru.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272