REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° ConstanÈ›a Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° ConstanÈ›a Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Primăria Ovidiu, APEL către cetățeni: 'Ne confruntăm zilnic cu acte de vandalism, cu mizerie'

Primăria Ovidiu, APEL către cetățeni: 'Ne confruntăm zilnic cu acte de vandalism, cu mizerie'

Replica API 27 august 2019 | 01:19 382

Reprezentanţii Primăriei oraşului Ovidiu trag un semnal de alarmă și solicită cetățenilor, printr-o postare făcută pe facebook, însoţită de câteva imagini, să dea dovadă de spirit civic în ceea ce privește curățenia orașului.

"Ne dorim un oraş curat, civilizat! Pretenţiile şi aşteptările cetăţenilor pentru administraţia locală trebuie să fie ridicate pentru că aşa este normal! Ne confruntăm zilnic cu acte de vandalism, cu mizerie făcută de cetăţeni pe domeniul public şi este greu să oferim cetăţenilor imaginea pe care toţi ne-o dorim" se arată în postarea de pe facebook.

Iulian RUSU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pana nu se vor lua masuri drastice,incepand cu amenzi ,cand ies prin oras dimineata in special,este o mizerie de vorbesti singur,seminte in special,oare cine maninca pana pocnesc de la mic la mare,ambalaje de toate felurile,s a schimbat foarte mult Ovidiu si din pacate in rau,nu mai zic de muzica la maxim,bineinteles manele de 2 lei,masini turate la maxim si altele.
2
0
Numai niste jigodii needucate pot face asa ceva. Cat or sa mai faca? Pana vor fii prinsi si bagati la puscarie, fiindca acolo le place , mai mananca cate ceva. Fiind in libertate, din cauza foamei incepe sa mai sparga-rupa cate ceva..
2
0
toti cei care comentati aiurea , vedeti ca politia comunitara nu mai este de mult si cei care comentati de politia locala , NU vedeti ca pentru orice intervine aceasta , nu este cetatean al orasului sa nu comenteze impotriva lor . sa va fie rusine
0
0
CCTV . sa supraveghem sau sa amendam politia locala ca nu isi face treaba
2
0
Nu numai locuitorii de etnie rroma sunt vinovati de aceste fapte. Mai cautati si printre ai nostri ! Locuind pe o strada cu magazine ,zilnic adun de la poarta ambalaje alimentare de la cei care iau ,,ceva din mers ".
1
0
ati umplut Ovidiu de tigani, le-ati facut cartier, asta este ce culegeti. cati borati ati avut avut tupeul sa amendati la rasunetele manelelor, chindiilor zilnice si fumul de la arsul cablurilor pentru cupru?
8
1
Totul incepe cu cei '' 7 ani de acasa'' ,urmeaza SCOALA ,EDUCATIA . Scoala care intamplator sau nu este condusa cum este condusa ! Ghiciti de cine ! Culegem ce se seamana ! Un om educat nu va putea fi manjit si cumparat cu zambete false si vrajeala !
5
1
Bulangiul de Dragan a inceput sa se vaite.Are camere de luat vederi peste tot in Ovidiu dar omul a intrat in campanie electorala.Are la dispozitie Ovi Protect si Politia Comunitara dar omul vrea sa mai inventeze vreun serviciu sa isi ia comisionul de 15% .
5
3
bagati ciorile la pirnaie si o sa aveti oras curat
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108