REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Primăria Ovidiu și Editura Litera, parteneri în proiectul ‘Back To School’

Primăria Ovidiu și Editura Litera, parteneri în proiectul ‘Back To School’

Replica API 28 august 2020 | 16:32 1289

Primarul orașului Ovidiu, George Scupra, a semnat recent contractul de parteneriat dintre Primăria Ovidiu și Editura Litera în cadrul proiectului educațional "Back To School".

Astfel, Editura Litera sponsorizează integral pachetul de rechizite pentru copiii care urmează grădinița, clasa pregătitoare ori clasele I-VIII, din Ovidiu, Poiana și Culmea. ,,Suntem onorați și fericiți că în urma bunei colaborări de-a lungul timpului, în diferite proiecte culturale, Editura "Litera" a ales să sponsorizeze integral pachetul de rechizite pentru toți copiii (grădiniță, clasa pregătitoare și clasele I - VIII) din Ovidiu, Poiana și Culmea. În prima zi de școală, copiii vor avea pe bancă un set de rechizite și cărți auxiliare, personalizat pentru băieți și fete, în funcție de vârstă și clasă”, a declarat primarul George Scupra.

Iată ce vor primi școlarii

Copiii care se pregătesc să meargă la grădiniță sau în clasa pregătitoare vor primi ghiozdane, rechizite, cărți auxiliare și gel dezinfectant, iar cei care vor intra în clasele aIIa – aVIIIa vor primi rechizite, cărți auxiliare și gel dezinfectant. În plus, în școlile și grădinițele care aparțin de orașul Ovidiu va fi implementată o platformă digitală, denumită OVIDIUCITEȘTE.RO. „Suntem bucuroși că în școlile și grădinițele noastre vom implementa, mai ales în contextul pandemiei COVID, o platformă digital, OVIDIUCITEȘTE.RO, prin care profesorii și elevii vor avea acces gratuit la toate manualele școlare, audiobook-uri, cărți universale, etc!

Prin aceste două măsuri continuăm proiectul "Investim în performanță", a mai adăugat primarul din Ovidiu. Cu ajutorul acestei platforme online, părinții, elevii și profesorii vor beneficia de suport în educație.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367