REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

PRIMĂRIA se PREGĂTEŞTE să mai pună un rând de STÂLPIŞORI, pentru ca ŞOFERII să NU mai PARCHEZE pe TROTUAR

PRIMĂRIA se PREGĂTEŞTE să mai pună un rând de STÂLPIŞORI, pentru ca ŞOFERII să NU mai PARCHEZE pe TROTUAR

Replica API 28 octombrie 2020 | 00:03 4623

Părinţii care au copii mici şi trebuie să iasă cu aceştia la plimbare, cu cărucioarele, se lovesc zilnic de  problemă mașinilro parcate pe trotuar, problemă ce pare a fi fără rezolvare. Mai multe mame, revoltate de situaţie, au atras atenţia asupra faptului că trebuie să facă slalom printre maşini atunci cand ies afară cu carucioarele şi cu copiii.

„Aş vrea să întreb pe unde aş putea ocoli cu un copil de mână şi cu altul în carucior şi, mai ales, de ce, cu bună ştiinţă, să îmi pun copiii în pericol luând-o pe carosabil?!”, a declarat o mamă ce a întâmpinat o astfel de problemă.

Singura variantă, stâlpişorii

Femeia a declarat că a sesizat situaţia la Primăria Constanţa şi a primit asigurări că problema va fi rezolvată. “Am făcut reclamaţie la Primărie pentru starea trotuarelor şi pentru maşinile parcate aiurea. M-au sunat şi mi s-a spus că vor lua măsuri, iar în legatură cu maşinile, Poliţia Locală nu le poate da decât avertismente. Într-adevăr, a doua zi maşinile aveau avertisment în geam, dar degeaba. Alţi şoferi au parcat în locul celor avertizaţi, ba mai mulţi ca în zilele precedente. Am sunat din nou şi mi-au spus că singura variantă e să monteze stâlpișori... Sper să o facă curând”, a mai explicat femeia, revoltată.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a mai luat spaga de data asta? Cum poti pune stalpi pe un trotuar de 60cm? Mai raman 40cm. Nu circula decat matele, pe acolo. Apropoo, a analizat cineva cat costa un slalpisor de plastic si cat a costat montarea lui??
2
3
Ba o sa suporti. Esti un nimeni. Aici este cloaca lor ...Constanta este un sat mai mare cu rude-colegi la locul de munca. Ce vrei ? Oradea ? Cluj ? Pai aicea la noi nu e nevoie oricum sunt multi tigani. Nu poti sa faci mare lucru ca sunt oamenii tigani si nesimtiti . Parcheza la handicapati pentru ca e mai aproape paznicul se uita nu zice nimic , politie nu e, locala nu se da jos din masina. Faci pe justitiarul ? Pai iti iei omor. Se arunca ambalaje de la Mc peste tot. Mizerie peste tot. Ce vrei ? Astia-s oamenii ! Aici e mizerie. Aici e lume proasta care asculta manele sparge seminte in parc
7
1
la 10:28 un jegos de la pesede se simte important .
3
7
Varianta este sa se amenajeze locuri de parcare. De ce sa dea primaria 600 lei pe un stalpisor cand pot fi amenajate locuri de parcare cu banii astia.
9
2
colt Ctin.Bratescu cu Mihai Viteazu ,spre mag.Tomis;se parcheaza pentru Optica;nu se mai vede ce vine pe Mihai Viteazu dinspre magTomis.pericol mare.Solicitarea este foarte veche.
6
4
Si eu unde m-ai parchez beneveu? Am facut foamea 6 luni in anglia pana am strans si eu 300 de lire ca sa imi i-au beneveu
5
11
mai bine face locuri de parcare
13
1
Pana sa se faca parcarile de vis, conform civilizatiei populatiei actuale din oras trebuie impus cumva sa treaca si lumea pe trotuare in siguranta. Imi amintesc insa ca era injurat unu care nu mai e primar acum pentru treaba asta. Sper sa nu repetam ultimii 20 de ani dar cu alte persoane la conducere. Nu de alta dar inca 20 de ani trece dracu viata pe langa noi.
10
4
Pai da, dar daca sunt stalpisori PNL sunt buni. Muie PNL si tuturor celor care au votat cu asa niste jigodii. Vreti schimbare si dati PSD pe PNL, cretini sinistrii ce sunteti.
16
5
Alt ceist din armata preia RAJA.
9
2
primaria se pregateste sa o suga
5
4
Carnatul ala cu honda rosie e un cocalar care nu se mai suporta, o trimpeta de masina, are ceva muschi si licheni pe el si gata ma, neam luat parcare. La sapa zdreanta
12
11
orice primar va veni se va lovi de aceeasi problema si anume incultura si salbaticia oamenilor. Nu ai cum sa parchezi atat de salbatic precum in poze, trebuie sa ai un grad mare de nesimtire si un iq f redus. Oamenii s au invatat prost, cate o masina pe cap de locuitor plus masinile de la firmele unde lucreaza. Si de ce ar fii primaria obligata sa va asigura voua parcare?adica daca sunteti 100 cu masini in 1000 mp toti trebuie sa aveti loc?nu cred!mai ales ca majoritatea vreti loc in fata scarii, sa va deplasati 100 200 m nu se poate!neam de putori
19
8
Ati "retrocedat" haotic spatiile dintre blocuri, ati dat autorizatii de constr ca bezmeticii in loc sa amenajati parcari. Acum, ne amenintati cu stalpisori, amenzi, suprataxari ! Cat credeti ca vom mai suporta ?!?!
34
1
De-asta nu au avut tupeu sa puna si pe Hasdeu sau Sucevei. Puneti taxe de la al 3lea auto in sus, obligati firmele sa asigure loc de parcare pt autovehiculele utilitare...
17
6
Vrem si in zona km 4 B_ dul 1 Mai vechi unde sa asfaltat trotuarul recent in schimb sau cocotat imediat pe asfalt de trotuar nou masini care mai de care .
14
6
Si scapam de stalpisori. nu trebuie sa parchezi fix in fata scarii
15
3
parcari baa,nu stalpisori f..va-n gura
32
7

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920