REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Primăria, surdă, mută şi oarbă la problemele din trafic! AMBUTEIAJ GRAV pe podul de la Năvodari!

Primăria, surdă, mută şi oarbă la problemele din trafic! AMBUTEIAJ GRAV pe podul de la Năvodari!

Replica API 16 ianuarie 2018 | 00:00 302

Ninsoarea de luni, 15 ianuarie a.c., nu a fost una care să pună probleme cantitativ. Nu a nins viscolit și nici nu s-au format troiene. Însă, traficul a fost dat peste cap atât în municipiul Constanța, dar și în anumite zone din județ. Dacă Primăria Constanța a anunțat că urmează să iasă cu utilajele pe străzi pentru a rezolva problemele (deşi utilajele au fost greu de reperat în trafic!), la Năvodari lucrurile nu au stat așa. Material antiderapant nu s-a împrăștiat şi nici nu a existat bunăvoinţă din partea reprezentanţilor primăriei în a oferi un punct de vedere!

Primăria are obligația morală și contractuală să asigure buna desfășurare a vieții oamenilor. Astfel, după ce meteorologii au anunțat încă de la finalul săptămânii trecute că vor cădea precipitații sub formă de ninsoare, se pare ca anumite instituții locale nu au auzit informarea. Așa se face că în Năvodari nici nu se depusese zăpada pe asfalt, căci podul de la Năvodari, care face legătura cu municipiul Constanța era deja aglomerat.

Nu a mai durat mult și traficul a fost blocat o perioadă. Oamenii se plângeau de faptul că stau și o oră să îl traverseze. Primăria Năvodari ce făcea în acest timp? Cu siguranță nu răspundeau la telefon, dar nici că erau ocupați să trimită utilajele pentru a da cu material antiderapant sau pentru a găsi soluții să elibereze orașul de sufocantul trafic.

Departe de acest scenariu nu a fost nici municipiul Constanța. Reprezentanții Primăriei Constanța au anunțat că vor ieși cu 13 utilaje pentru a împrăștia material antiderapant, însă primele utilaje zărite de constănțeni au fost după ce orașul s-a aglomerat considerabil, fiind dificilă intervenția lor pe carosabil.

Așteptăm cu nerăbdare să treacă o iarnă fără ca autoritățile să fie luate prin surprindere de o ninsoare slabă.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rusine POLARIS ! Stiti ce aveti de facut cand incepe sa ninga , asteptati ninsoarea cu masinile stricate !
0
0
Cine se gandea ca mai ninge la jumatatea lui ianuarie
0
0
o tentativa de ninsoare , anuntata cu trei-patru zile inainte a blocat traficul . De cate ori se formeaza polei sau ninge, sunt mari probleme in zona podurilor de la Navodari . De ce nu erau utilajele cu solutii corespunzatoare inca de seara pregatite , unul sus in Navodari , altul jos in Mamaia - sat - tabara ????? nu era normal sa fie in stand - by ?
2
0
Un MANAGER adevarat ANTICIPEAZA!Ceea ce s-a intimplat aseara este de nedescris.Cine s-a ocupat de dezapezire ar trebui sa isi dea demisia!
3
0
la sfarsitul lunii se va taia factura care va fi destul de substantiala pentru cei care au incheiat contractul cu primaria
2
0
Lasati prostiile. Ce mare lucru ca ati stat si voi putin in trafic. Una doua primaria e de vina. Voi de ce nu ati coborat din masini sa suflati in asfalt sa se topeasca
3
3
Incompetenta si prostia nu sunt dureroase. Restul e doar tacere.
3
0
Care mai vrea apartamente in navodari, cumpana, palazzo grande, tomis plus? La 5 min de oras. Hahahaaaa
0
0
Nu s-a dat pe Pod cu nisip , am facut 90 min ca sa vin de la serviciu sa intru in Navodari , era haos total dupa o zapada de 2 cm ! Macar daca Politaii Locali ar fi dirijat traficul la Pod si tot era o masura cat de cat sa ajute cetatenii ! Dar la Pod nu a intervenit nimeni ! Rusine ! Sa va dati demisiile cu toti din Primarie ! Bine ca aia se plimbau cu Loganu MCV prin centru la Troita .
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108