REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.1° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.1° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Primăria VALU lui Traian CONTINUĂ să rezolve nevoile cetățenilor, privind accesele auto și pietonale

Primăria VALU lui Traian CONTINUĂ să rezolve nevoile cetățenilor, privind accesele auto și pietonale

Replica API 14 aprilie 2021 | 11:33 1802

Faptul că Valu lui Traian este o comună administrată în favoarea cetățeanului nu mai este o noutate pentru nimeni. Conform declarațiilor primarului, criteriul cel mai important pentru dezvoltarea unei comune este atragerea de fonduri, iar acesta a atras atâtea fonduri, încât să claseze comuna pe primul loc pe lista localităților din țară privind absorbția de fonduri europene. Pe lângă absorbția de fonduri europene, administrația publică are în vederea implementarea unor proiecte și prin fonduri proprii, spre exemplu, se dorește atribuirea contractului de execuție de lucrări pentru construcții de căi de acces pieton și auto.

Obiectul achiziției

Comuna Valu lui Traian nu mai seamănă cu ceea ce a fost în urmă cu mulți ani. Proiectele pentru bunăstarea cetățeanului se află în plină expansiune. Primăria Valu lui Traian a scos la licitație un contract de execuție lucrări pentru realizarea accese auto și pietonale.

Obiectul achiziției este reprezentat de realizarea accese auto și pietonale în comuna Valu lui Traian. Mai exact, străzile vizate de acest proiect sunt strada Stadionului, Transilvaniei, Constantin Pariano, Teiului, Poiana 1, Poiana 2, Podgoriei, Mareșsal Averescu între penitenciar și strada Poiana, Basarabi, Avram Iancu, Bisericii, Prieteniei, Plugarilor, dar și strada Crețoiu.

Se are în vedere executarea de lucrări pentru realizarea acceselor auto si pietonale la proprietăți pe străzile: Stadionului, Transilvaniei, Constantin Pariano, Teiului, Poiana 1, Poiana 2, Podgoriei, Maresal Averescu între penitenciar și strada Poiana, Basarabi, Avram Iancu, Bisericii, Prieteniei, Plugarilor, Cretoiu, - a trotuarelor pe strada: Bisericii, Avram Iancu - amenajarea unei parcări pe strada Mareșal Averescu.

Valoarea proiectului este de 1.311.124 lei fără TVA

Valoarea estimată a contractului este de 1.311.124 lei fără TVA, formată din însumarea valorilor următoarelor linii bugetare din devizul general al proiectului, excluzând linia bugetară.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369