REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Primăria zice că a început distribuirea dispenserelor în scările de bloc

Primăria zice că a început distribuirea dispenserelor în scările de bloc

Replica API 28 aprilie 2020 | 00:00 1308

Primăria Municipiului Constanța a început distribuirea dispenserelor cu dezinfectant pentru mâini în scările de bloc.

Din dispoziția primarului municipiului Constanța, domnul Decebal Făgădău, peste 4.500 de dozatoare de perete reîncărcabile și recipiente cu dezinfectant de uz medicinal și curățare pentru mâini vor ajunge în aceste zile la reprezentanții asociațiilor de locatari pentru a fi montate la intrările în toate scările de bloc din oraș.

Echipe din cadrul Primăriei Constanța au început deja distribuirea și s-au întâlnit cu administratorii de blocuri sau președinții asociațiilor de locatari pentru a le înmâna, pentru fiecare scară de bloc, câte un dispenser și un litru de gel dezinfectant.

Acțiunea de distribuire a dispenserelor cu gel dezinfectant vine după ce, acum două săptămâni, echipele municipalității au distribuit, pentru fiecare scară de bloc, câte 5 l de substanță concentrată pe bază de clor și câte un covoraș (60 cm40 cm).

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la asociatia 233 nu o sa vedem dispenser ptr. ca avem un administrator renumit in ale hotiei -munteanu d.-si mai avem un presedinte de as.care fura -matei cornel- care este la fel de hot ca si MUNTEANU DUMITRU
1
0
O sa se pise in ele daca nu o sa dispara sa le puna in casa la baie locatarii .Daca rezista astea 3 zile Romania e democrata si Iliescu un om cinstit,Nina Iliescu e patrioata,A Nastase are averea pe bune facuta ca si Columbeanu,Dorneanu,Valeanu,Mazare,Oprisan,Elan si rima pe langa altii tot ca rima,coincidenta.
5
0
la mine la bloc cred ca cel care a intrat in posesia clorului il bea ca nu am vazut odata sa dea asa cu el pe scara ori macar in holul principal de la intrare...iar legat de dispensere...sunt curioasa daca o sa le vad si pe astea...ori le monteaza, le umple doar odata si gata, raman muzeu. Greu va miscati. Pana acum tr sa fie montate
4
0
babu este pe cale sa breveteze stalpisorii cu dozator. La o simpla apasare, stalpisorul va elibera o cantitate suficienta de agheazma furnizata de Teo.srl... Noii stalpisori vor fi montati peste tot: treceri de pietoni, scari de bloc, scari rulante, rampe pt handicapati, autobuze de calatori...
4
2
Sa stim si noi cat ne costa un dozator si un litru de dezinfectant.
6
2
La anul o sa le vedem.
3
0
au grija administratorii de bloc sa nu ii puna . stati linistiti sunt obisnuiti cu furtul , ar trebui ca locala sa verifice fiecare scara de bloc ca si asa stau degeaba
5
1
Pun dozatoarele.Nu va sta nimeni sa puna substanta in el.Vor fi luate cu semnatura si folosite in interes propriu.La ora actuala acel covor este nematurat un focar de infectie.Femeia de servici nu spala. Presedinta ne-a pus afis, sa ne angajam femeie de servici.Femeia de servici este a firmei Boghis care este administrata de Paraschiv B. Vardol Eugenia a angajat administratorul de bloc care are firma respectiva. De ce ne pune pe noi presedinta sa ne angajam femeie de servici? De ce ia salariu presedinta in fiecare luna? Cine l-a angajat pe administrator? Primaria sa dea amenzi.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272