REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Primarii PENALI din județul Constanța care mai vor un MANDAT

Primarii PENALI din județul Constanța care mai vor un MANDAT

Replica API 1 august 2020 | 00:23 5848

Alegerile se apropie cu repeziciune și cei doritori să prindă un scaun confortabil de primar sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile. Pe lângă cei care sunt deja în funcție, există și candidați cu experienţă și ar mai dori această funcție publică. Printre ei, sunt și unii care au avut probleme cu legea, fie în timpul mandatului fie după încheierea acestuia. Dar pare să nu-i deranjeze acest aspect. Şi nici pe şefii lor!

Cati Hristu speră la un nou mandat

Primul pe listă între aceste persoanele care aspiră la scaunul de primar, din nou, este Cati Hristu, fostul primar din Cogealac, actual viceprimar. De-a lungul timpul acesta a avut mai multe probleme cu legea, inclusiv un dosar de mită electorală în care viceprimarul a oferit câte 500 de lei locuitorilor pentru un vot.

Şi Nicolae Matei mai vrea un mandat

Nicolae Matei, fostul primar din Năvodari, vrea, de asemenea, să revină în forță pe scena politică. Acesta a depus o acțiune în instanță, solicitând reabilitarea judecătorească. Concret, cere să i se șteargă din cazier condamnarea pe care a executat-o în 2016, în dosarul în care a fost acuzat de infracțiuni de corupție. Reamintim faptul că Nicolae Matei a fost condamnat, în 2016, la 1 an şi 6 luni de închisoare, cu executare. Potrivit procurorilor, Matei Nicolae i-a solicitat unui ofiţer de poliţie judiciară cu funcţie de conducere (denunţător în cauză) să-i ofere protecţie în anchetele penale care-l vizau şi să intervină în aceste anchete pe care inculpatul le considera abuzive, nejustificate şi motivate politic. Deocamdată însă, acesta nu are voie să candideze deoarece nu a obținut reabilitarea judecătorească.

La fel şi Niki Anghel, de la Castelu...

Actualul primar din Castelu, Nicolae Anghel, este de asemenea un edil care a avut probleme cu justiția. Acesta a fost suspendat din funcție în anul 2015, după ce a fost condamnat la 6 luni de închisoare cu suspendare pentru neglijenţă în serviciu în atribuirea de terenuri. Cu toate acestea el a fost ales din nou în funcție în anul 2016, și speră la un nou mandat.

Candidat cu probleme penale şi la Nicolae Bălcescu

Dumitru Timofte, actualul primar din Nicolae Bălcescu, este de asemenea un primar care a avut probleme cu legea. Acesta a fost trimis în judecată pentru săvârşirea unei infracţiuni de fals intelectual şi două infracţiuni de instigare la fals intelectual.

Aceștia sunt doar câțiva dintre foștii, actualii sau viitorii primari care au avut probleme cu lungul braț al legii. Dar... cum se spune... oricine merită o a doua șansă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vai de noi
0
0
ar fi frumos sa il investigheze si pe colegul meu de breazla de la Ciobanu. Ciafa lata mertan motor mare tot tacamul fratili meu facem bani frumosi amandoi in Elvetia
0
0
Oameni buni treziti va , nu votati penali i la conducerea orasului . Matei a furat tot ce a putut si mai vrea . Navodareni nu votati Matei . Nu e om normal , are probleme cu capul !
5
0
nicolae anghel este un analfabet inascut, in familia lui nimeni nu stie sa citeasca decat sa fure. S-a inconjurat de analfabeti ca el si a facut din satul Nisipari, sat care a dat mari personalitati- carora le-a facilitat trotuare pana in casa, iar satrazile asfaltate sunt ale familiei lui. Daca intri in sat, si nu esti din sat, recunosti gasca acestui analfabet, cu licenta cumparata-vilele de prost gust rasarite. Sper ca tiganii sa nu il mai voteze. Este rusinea,nesimtirea, intruchipata
2
2
e korect, esti penal , inseamna ca ai calitati de primar !!! , adica esti un hotz calificat. Oprea iti poate da si un doctorat
4
0
Muie la penali
1
2
Da eu recunosc ca am furat tot terenul din tabara de copii Navodari si acum vreau iar primar ca a mai ramas de furat,daca ma voteaza prostii ce sa fac.Eu am fost imparatul lor si cu gasca mea de consilierii voi fura si apa din lacul Tasaul ca nu ma mai satura dracu.
5
0
la cogealac iar este concurenta care da mai mult ca din cate stiu macavei da tot 500 da el mai da faina bonuri de paine
1
0
Bai cati, nu ne mai dai 500 de lei? Vezi ca ai promis. Daca ies astia primari, ne meritam soarta de sclavi. Adica voi!
2
0
Ce lepre penale
3
0
Dar de imaculatul de Adrian Stan ce ziceti
4
1
Cap de afis trebuia sa l puneti pe basescu cu tot neamul. Panarama asta r infractor si jn prezent, in plina comitere a infractiunii de fals si multe altele si tot vrea primarpreoblema e la noi romanii ca nr am prostit si ii tot bagam jn seama in loc sa i scuipam pe unde ii vedem
4
5
Belu cu macavei
5
0
Stere palas primar votez dar la consilieri nu ca e Ita belu si ala e trup si suflet cu macavei
3
0
Sunt un bou care nu ma documentez inainte sa scriu la latrina replica,iar ca sa fii penal tb sa fii judecat si sa constate instanta,nu devii penal ca zice un mizerabil ca si tine
2
4
Daca oamenii ii voteaza ,inseamna ca sant apreciati ce au facut pt. comuniatate. Si Basescu a furat de a rupt pamantul, inclusiv voturi din diaspora si romanii l-au votat la orice alegeri, ultima la europarlamentare. Daca avea dreptul si a treia oara , ar fi fost iar presedinte. Asa si cu Cati, Anghel si multi altii.
2
4
Sunt Primarul de la Cogealac si sunt cu abonamentul la zi asa ca puteti sa ziceti doar ce contracandidatii mei.
2
2
suge pulicica lu Stan.
1
1
aveti si pe la Agigea un cilent. Se aude ca este judecat in dosarul Pescaria lui Matei. Bai frate, primarii astia au ajuns dumezeiii Romaniei. Ei si fetele popesti!
6
0
De Serban de la Eforie uitarati va aduc aminte , este cercetat pt evaziune !!
4
0
Nu.l uitati pe Cel mai Mare penal,iorgus zanfir zis vecinul,care a distrus mangalia,olimp neptun,a ras padurea ca sa.si faca securistii si judecatorii care l.au albit case si hoteluri de 2lei. Ba fraierlor,neptun olimp este si vavramine Falimentara,cine baga bani acolo ia tzeapa. Vedeti blocurile facute de acum citiva ani linga hotel transilvania,sau med si alte prostii facute linga calea ferata!in plus marea e groaznica,iti rupi picioArele in stinci. deci iorgus la pirnaie!!!
2
1
Si Vrabie de la Medgidia e penal
3
5
Cati Hristu are o gura asa de sexy, ma excita!
5
3
Sunt Cati Hristu si o sa va dau in judecata ca-mi tot puneti doar poza asta care ma dezavantajeaza. Eu nu pot sa va platesc abonament ca primarul Alexa ca sa nu dati in el ! Ciudat dar doar de mine srieti , de ce nu scrieti si de primaru Alexa ca si el are bube si a ramas si in urma cu abonamentu de 3000 lei pe luna
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367