REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Primarul Constanței bagă BANI în LICEE

Primarul Constanței bagă BANI în LICEE

Replica API 11 iulie 2021 | 00:17 2140

Primăria Constanța a demarat procedurile pentru reabilitarea Colegiului Carol I din municipiu. În acest sens a fost lansată o achiziție publică pentru a găsi firmă care să se ocupe de lucrări și a primit și undă verde pentru demararea procedurilor.

Primăria Municipiului Constanța demarat procedurile necesare pentru modernizarea și dotarea Colegiului Comercial Carol I, situat pe strada Decebal. În acest sens a fost emis un certificat de urbanism în vederea obținerii autorizației de funcționare.

Nu se pierde timpul: A fost lansată și o achiziție

Se pare că Primăria nu pierde timpul și a pregătit deja și o achiziție. Tot pentru această unitate de învățământ a fost lansată și o licitație ce vizează serviciul de elaborare a documentației tehnico-economică (audit energetic, expertiză tehnică, studii de teren – geotehnic și topografic, DALI, PAC, POE, PT și DE) aferentă obiectivului de investiții ”Reabilitarea, modernizarea și dotarea Colegiului Comercial Carol I”. Valoarea estimată a contractului este de 300.000 lei, sursa de finanțare fiind bugetul local. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 19 iulie 2021, ora 15:00.

Demersurile, efectuate pe etape

Câștigătorul licitației va împărți contractul în șase faze, conform caietului de sarcini, astfel: faza I - elaborare studii de teren (studiu geotehnic, studiu topografic), expertiză tehnică, audit energetic, inclusiv certificat de performanță energetică; faza II - elaborare documentație de avizare a lucrărilor de intervenții și documentații pentru obținerea avizelor/acordurilor; faza III – elaborare documentații pentru obținerea avizelor/acordurilor solicitate prin Certificatul de Urbanism, pentru etapa PAC, elaborare proiect pentru obținerea autorizației de construire, proiect pentru organizarea execuției lucrărilor (PAC, POE); faza IV - elaborare Proiect Tehnic (PT), caiete de sarcini (CS) și detalii de execuție (DE); faza V – asistență tehnică din partea proiectantului; faza VI – elaborare certificat de performanță energetică la terminarea lucrărilor.

Cine poate decide în acest contract?

Persoanele care deţin funcţii de decizie în cadrul autorităţii contractante, implicate în procedura de atribuire sunt: Vergil Chitac, primar al municipiului Constanța; Rusu Ionut, viceprimar al municipiului Constanța; Cocargeanu Florin – Daniel, viceprimar al municipiului Constanța; Ovanesian Felicia, administrator public; Viorela Mirabela Călin, secretar general al Consiliului local Constanța; Marcela Frigioiu, director executiv Direcția financiară; Georgeta Gheorghe, director executiv adjunct Direcția financiară; Oana Dobre, șef serviciu financiar buget; Lenuța Petcu, șef serviciu contabilitate; Mihaela Niță, director executiv Direcția achiziții publice; Andreea Drăgan, șef serviciu achiziții publice; Viorica Ani Merlă, director executiv Direcția dezvoltare și fonduri europene; Stan Mihaela, director executiv adjunct Direcția dezvoltare și fonduri europene; Nanu Daniela, director executiv adjunct Direcția dezvoltare și fonduri europene; Filip Marian, șef serviciu investiții; Popescu Carmina Ionela, șef serviciu pregătire și implementare proiecte POR; Niculae Stângă Noni Adrian, șef serviciu dezvoltare și management proiecte; Octavia Bărdașu, șef serviciu proiecte cu finanțare internațională.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sigur baga banii primarul, din pensia militara !!! Banii ii bagam noi, constantenii, din taxele uriase pe care le inventeaza primarul lui peste !
3
0
Daca liceele sunt ale Ministerului Educatiei, ele doar se afla in Constanta, asa se pot spala bani.......
1
3
Bravo dl. Primar!
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468