REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° ConstanÈ›a Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.4° ConstanÈ›a Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Primarul din Cernavodă s-a apucat să reabiliteze locurile de joacă din oraș

Primarul din Cernavodă s-a apucat să reabiliteze locurile de joacă din oraș

A.C. 21 aprilie 2024 | 00:00 2090

Administrația Publică din Cernavodă continuă lucrările de investiții și modernizează alte 3 locuri de joacă din orașul Cernavoda. Este vorba este locurile de joacă de pe străzile: I.D. Chirescu, Prelungirea Seimeni și Tabăra ACH.

Primarul din Cernavoda s-a apucat sa reabiliteze locurile de joaca din oras

Lucrările de execuÈ›ie au fost demarate la două dintre ele respectiv: I.D. Chirescu È™i Prelungirea Seimeni. SpaÈ›iile de joacă se modernizează de la zero, se amenajează alei pietonale, se montează pe platforme de tartan echipamente de joacă pentru copii cu vârste cuprinse între 2 - 12 ani precum: balansoare cu arc, balansoare cu scaune, leagăne cuib, leagăne cu 2 È™i 4 scaune, ansambluri de cățărare,  tobogane, etc.

Primarul din Cernavoda s-a apucat sa reabiliteze locurile de joaca din oras

De asemenea locurile de joacă au fost prevăzute cu bănci de odihnă, stâlpi de iluminat cu panou solar, coÈ™uri de gunoi È™i ciÈ™mele cu apă.
SpaÈ›iul de joacă de pe str. I.D. Chirescu  este prevăzut È™i  cu echipamente de fitness pentru adolescenÈ›ii È™i adulÈ›ii ce doresc să facă sport în aer liber, echipamente ce vor fi montate de asemenea pe o platformă de tartan.

Primarul din Cernavoda s-a apucat sa reabiliteze locurile de joaca din oras

Reamintim pe această cale faptul că, în ultima perioadă alte opt locuri de joacă de pe raza oraÈ™ului au fost reabilitate È™i modernizare pentru siguranÈ›a celor mici pe străzile: N. Titulescu, T. Vladimirescu,  Mircea cel Bătrân, Viorelelor, Liliacului, Medgidiei, N. Iorga ( Cartierul Nou) È™i  24 Ianuarie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ziceți voi dar cu Domnul Emilian Nicolae infractorii și infracționalitatea din Cernavodă au fost ținute sub control,acum nu mai smecheri de carton au aparut si se cred zei.
3
1
Eu cu tot neamul meu si tot cartierul de la incalzire centrala si cu famila BOB, votam pe NEGOITA numai sa nu cistige HOTUL SI EXCROCUL de Nicolae Emil.Cernavodenii aveti mare grije
2
2
Sunt suspecte asfalrarile astea in masa facute de gety... miroase a 10% șpagă
7
0
Timp de 2 mandate dl ''premar'' negoiță impreuna cu echipa lui de hoți nu au facut mai nimic pentru orasul asta,terminati cu stirile astea de 2 lei ca locuitorii acestui oraș sunt satuli de minciuni. A dat hărnicia in nemernicii care numa au furat timp de 10 ani, bineinteles inainte de alegeri. Sa ne fereasca Dumnezeu sa iasa primar si Dl emil. Ce au furat toti primarii la un loc acest domn emil vinde orasu de tot.
7
2
PRIMARIA CERNAVODA,VA FI CASTIGATA DE...MARELE ALECU..JEGUL JEGURILOR...EL FACE LEGEA IN PRIMARIA CERNAVODA,CU CONCURSUL DIRECT AL DLUI...NEGOITA LIVIU CRISTIAN...PENAL... ALECU ESTE...JEGUL JEGURILOR.. TUPEU LA UN INDIVID FARA CARTE..POATE VIITOARE CONDUCERE A PRIMARIEI CERNAVODA,VA TRIMITE ACEST INDIVID LA...MUNCA...LA TAXIMETRIE,ACOLO UNDE ERA CALIFICAT..
12
0
Sa găsit cine sa vb si sa fie lăudat necoita strambu mai nou,,preoteasa c*r÷ laurele p******e ,polina basina și alecu dependent de xanax.Nu v-ati saturat ma javre penale de cât rau ati făcut?vin ele cătușele cu dube cu tot
9
2
DRAGI CERNAVODENI,,,,CU MARELE..NICOLAE EMILIAN-MILTIAN,IN FRUNTE...VOM AVEA VICTORII MULTE ...DE..K.....KAT.. VOTATI..JIGODIA..NICOLAE EMILIAN....MILITIAN..
11
3
DLE PRIMAR, LIVIU NEGOITA CRISTIAN....NOI CERNAVODENII CARE CIRCULAM IN ZONA I.D.CHIRESCU,STR.. BIRDA t*****u, TE RUGAM DIN SUFLET SA ASFALTEZI SI ACESTA STRADA... ARE CAM 500 M...DAR NOI SOFERII VREM SA CIRCULAM PE AICI, DEOARECE..DU AVEM ROVINETE, NU AVEM R.C.A...NU AVEM...ITP-UL...SI MERGEM LA MUNCA LA GOSPODARIA COMUNALA..SI SA NU FIM PRINSI DE MILITAIA CERNAVODEI...TE RUGAM DLE. PRIMAR...ASFALTEAZA ACEASTA STRADA,PENTRU NOI,JAVRELE DE SOFERI CARE LUCRAM LA GOSPODARIA COMUNALA...NU SUNTEM MULTI...DOAR CATEVA JAVRE,CARE AVEM TUPEU...LA COALA,N-AM MERS...DAR TUPEU AVEM..VA RUGAM...NU NEUITATI...
10
0
Ce ați făcut dumneavoastră pentru cernavodeni cat ați fost șeful poliției Cernavodă?.Cu ce sa imbunatit viața lor în timpul cât dumneavoastră ați fost comandant?.Ați trimis în judecată sau pușcărie vre-un interlop,proxenet?.V-ați făcut doar dumneavoastră și familiei dumneavoastră viață frumoasă.Asa că veți un VOT NUL DIN PARTEA CERNAVODENILOR !
17
3
Ai perfecta dreptate...moooooie Nicolae escrocul !!!
11
2
Cernavodeni votati pe orcine vreti voi dar in niciun caz pe NICOLAE EMILIAN ca veti plinge
16
2
Asfaltul se toarnă cu muncitori și utilaje,bordurile și zolatiile la blocuri se pun cu lucratori iar tu batii câmpii ești un mâncător de că cat pus de Nicolae Emilian care ți-a spălat creierii sa îl votezi.
7
2
Nu ați făcut nimic decât șpagă :asfalt, borduri, izolatiii cu firme fantoma, cu admistatori falși! Iar acum plătiți articole! Bravo PNL Cernavodă!
5
2
Ești cel mai tare primar pe care l-am avut în Cernavodă în ultimii 50 de ani.
5
12
Ce moooie de 3000 lei mi-a dat avocatul Nicolae Emilian in procesul pe care l-am avut pentru consum de alcool.Asta a fost partea întâi a urmat și partea a doua tot cu 3000 lei iar eu îmi duc pedeapsa cu suspendare și fără permis de conducere.Apelati la dl Nicolae Emilian va ușurează imediat de bani.
10
2
Veniți la mine daca aveți o problema in justiție sa nu va rezolv .Onorariul este undeva la 3000 lei de la care îți ei adio de la ei.
14
2
Mai bine desfiintati serviciul politie locala,plin de trantori umflati!Noi la locala Cernavoda stam mai retrasi cand suntem de serviciu,urmarim promotiile la supermarketurile din oras,stam acasa la tura de noapte si in Weekend dupa amiaza cand nu avem sefi la munca,plimbam neamurile cu Dusterul de serviciu,trai pe vatrai,galbeni de grasi,marea majoritate 120kg plus! Eu(Comandasu) ca sa-mi pastrez postul sifonez colegii la sefi,un fel de pupincurist! Folosesc Dusterul(masina politiei locale) in interes personal cand sunt de tura(am limba ascutita),plimb copii,nevasta mama,sora,frate,trai la locala Cernavoda!
13
1
s a votam un om capabil, cinstit, onest si destept, dar trebuie sal cautam mult si mai trec vreo patru alegeri locale! asa ca votam cu ce avem de zeci de ani incoace!
6
0
Și tu ești unul din spălatii la creier de Nicolae Emilian?.Stai in cort sa îl promovezi ,mort de foame 24 de ore?.Știu că ți-a promis ție sau doamnei Bivolaru alta șefa de cort postul de administrator de cimitir sa sugeti nasul la morti ?.
13
3
Dacă primiți ordin de la SRI sau Nicolae Emilian sa ștergeți mesajele înseamnă că nu suntem în democrație sau că pe domnul escroc îl supără adevărul.Acest individ care calca pe cadavre să ajungă primar ii transmitem că nu va avea șanse În primul rând orașul Cernavodă îl cunoaște pe acest personaj care din sofeuri a ajuns comandant de poliție cum și -a construit vila cum nu își plătește utilitățile furând energie electrică,termica,apa,etc.Stie orașul cum ia găsit DNA îl arme și gloanțe letale și nu ii sa întâmplat nimic,legăturile lui cu interlopii orașului.Este sătulă Cernavodă de acest sinistru personaj.
12
3
edili orasului la dezvoltat fiecare in urma promisiunilor facute ,ajungand itro continua bunastare si prosperitate , industria bordurilor si a peticiri strazilor, asa zise asfaltate cu gropi capcana malul canalului inverzit de euroi dati cu dedicatie, locuri de joaca refa cute din an in an sa ia si altii un ban ,bani in piste de biciclete si trotinete pietele pline de samsari si bisnitari,comert si taxiuri ilegal ,tineretul pleaca in lume an de an, la centrala se angajeaza selectat ,mai sunt cateva locuri la gunoi si pe strazi de maturat !sa vina poate un popa rasculat sau un fost militian cu dreptul avansat ca de profesori si marinar umblat panan gat neam saturat!
5
4
ALO ??? DNA. r*****a??? VA DOARE , VA SUPARA...POSTARILE DESPRE ...MILITIANUL...NICOLAE EMILIAN??? ce sa intelegem??? toata ziua aveti timp sa s******i postarle care SPUN NUMAI ADEVARUL DESRPRE ACEST INDIVID,CARE VREA SA CONDUCA...PRIMARIA..CERNAVODA.. DAR NU VA REUSI...CERNVODENII CUNOSC ACEST ...PERSONAJ...DOAMNE AJUTA..
17
4
Domnul ex președinte al PSD Cernavodă ne-a promis în campanie sa îl promovam sa îl susținem la vot și ne va da la toți votanții locuri în Primăria Cernavodă.Ii va da pe toți oamenii lui Negoiță afara din posturile cheie și ne va angaja pe noi chiar daca nu avem studii el ne va promova.Am aflat pe surse că a fost împrumutat in campanie de Dna Dr.Nicola Marilena cu o sumă fabuloasă de zeci de mii de euro și de interlopii Piron Mădălin,Lefterica Daniel,Grigore Gazanu și alții
10
5
Asta înseamnă că nu și-a în bunătățit deloc strategia de prostit pinguini
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272