REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Primarul din Hârșova apelează la spiritul civic al cetățenilor

Primarul din Hârșova apelează la spiritul civic al cetățenilor

Replica API 6 mai 2020 | 19:46 1689

Primarul din Hârșova, Viorel Ionescu, rage un semnal de alarmă și roagă cetățenii să dea dovadă de spirit civic. "Fac apel la dumneavoastră, pentru a înțelege că bunurile aflate pe domeniul public sunt ale tuturor hârșovenilor, că autoritatea locală se ocupă de înfrumusețarea orașului, însă întreținerea trebuie să o facem împreună.

Tuturor celor care sustrag florile plantate pe trotuarele din oraș, în special trandafiri, pentru a le replanta în curțile proprii, le recomand să apeleze, civilizat și, personal, le voi furniza butași de trandafiri, din gospodăria mea, așa cum am contribuit și la cei plantați în oraș. Butașii din pepiniera orașului sunt proveniti din gospodăriile mai multor hârșoveni, cărora le mulțumesc și pe această cale, că le pasă de orașul în care trăiesc.

Vom găsi soluții și vom înlocui florile sustrase ori distruse, însă acest lucru presupune bani, timp și munca unor oameni, de care unii, din păcate, înțeleg să își bată joc.

Haideți să privim orașul ca pe a doua noastră casă, să admirăm ceea ce este frumos și să nu distrugem!

Putem contribui, fiecare, prin îngrijirea spațiilor din fața gospodăriilor, așa cum se făcea odinioară. În funcție de posibilități, vom putea ajuta cu cele necesare.

Hârșovenii sunt oameni gospodari și, împreună, putem face lucruri bune și frumoase!

Vă mulțumesc că sunteți alături de noi și vă rog să ne sprijiniți pentru a limita actele de vandalism și iresponsabilitate ale unor concetățeni!", transmite Ionescu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102