REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
17.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Primarul din Hârşova îndeamnă cetăţenii să se implice în combaterea actelor de vandalism!

Primarul din Hârşova îndeamnă cetăţenii să se implice în combaterea actelor de vandalism!

Replica API 6 septembrie 2019 | 00:00 280

Primarul Viorel Ionescu face un apel către locuitorii oraşului Hârşova, pe care îi îndeamnă să semnaleze pe numărul de whatsapp al Poliției Locale, ba chiar şi lui personal, orice faptă antisocială pe care o constată, să trimită fotografii, clipuri video și orice informații, în vederea identificării şi sancţionării persoanelor responsabile. apelul vine după ce au fost constatate acte de vandalism în localitate: bunuri distruse în parcuri şi în alte spaţii publice.

„Așa cum observați din fotografiile atașate, anumiți indivizi, o parte din ei deja identificați, au un comportament huliganic, distrugând bunuri din parcuri și alte spații publice. Lupta împotriva acestora nu poate fi la fel de eficientă fără sprijinul dumneavoastră, al cetățenilor. De aceea, vă rog să semnalați pe numărul de whatsapp al Poliției Locale, chiar și mie personal, orice faptă antisocială pe care o constatați, să trimiteți fotografii, clipuri video și orice informații dețineți pentru a identifica și sancționa persoanele responsabile. Vă asigur de faptul că se păstrează confidențialitatea persoanei ce va face sesizarea. Haideți să avem, împreună, grijă de ceea ce este al nostru! Haideți să îi facem și pe cei care greșesc, să se îndrepte! Chiar și prin constrângere! Hârșova este casa noastră! Aici nu sunt bine primiți huliganii și delincvenții. Haideți să luăm atitudine împotriva celor care, într-adevăr, sunt vinovați de distrugerile din parcuri și de degradarea bunurilor publice! Hârșova este a celor ce o iubesc! Ceilalți sunt liberi să își găsească un al loc!”, a transmis edilul, alături de imagini cu bunurile distruse.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272