REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Primarul din Lumina LOVEŞTE din nou! De data asta a lăsat oamenii cu gunoiul la poartă!

Primarul din Lumina LOVEŞTE din nou! De data asta a lăsat oamenii cu gunoiul la poartă!

Replica API 12 aprilie 2018 | 09:03 261

Utilaj defect

Utilaj defect

sursa foto RTV

Mai mulți locuitori din localitatea Lumina, județul Constanța, sunt supărați pentru că stau cu gunoiul de două săptămâni la poartă, iar nimeni nu vine să îl ridice. Aceștia nu înțeleg de ce sunt anunțați de către primărie să scoată pubelele în stradă, dacă mașina de gunoi nu se sinchisește să ajungă. Primarul Ioan Roman spune că este vorba de un caz izolat, unde sunt afectate 7 familii. Mașina de gunoi nu poate ajunge acolo, resturile menajere fiind recoltate de un utilaj care le transportă la mașina de gunoi. Acel utilaj este defect, însă situația va fi remediată cât mai repede, a precizat primarul.

O locuitoare din comuna Lumina a punctat pe o rețea de socializare că stă cu gunoiul acasă de aproximativ două săptămâni, primăria nereușind să trimită mașina de gunoi să îi ridice resturile menajere. Revoltată, aceasta nu înțelege de ce este anunțată să scoată pubelele într-o anumită zi, dacă firma de salubrizare nu ajunge în zonă. „Vreau să fac reclamație! Stau cu gunoiul de două săptămâni și nu a venit nimeni să mi-l ia. De ce mai pune lumea să-l scoată dacă nu vin?”, a punctat femeia supărată.

Edilul localității a punctat că nu este vorba de rea voință, ci precizează că în localitate există o arteră unde nu s-a ridicat gunoiul pentru că utilajul nu a putut ajunge să ridice căci s-a defectat, iar mașina de gunoi nu poate intra în zona respectivă. Însă a promis că va rezolva în cel mai scurt timp problema și promite că situația va fi remediată pe termen lung.

„Am o arteră în localitate unde nu are cum să intre mașina de gunoi. Noi veneam cu un utilaj în zona respectivă. Acolo sunt 6-7 case. Este adevărat că acolo acolo nu s-a lucrat. Acolo este o problemă. Le recoltam cu utilajul respectiv și apoi era transportat gunoiul la mașina de gunoi. Doar că utilajul respectiv s-a stricat și nu am reușit să mai ajung la ei. Astăzi (n.r. 11 aprilie) ajung la ei și se rezolvă fără doar și poate. Este singura zonă unde nu s-a luat gunoiul. Mai mult de atâta, sper că după o săptămână să intrăm într-o situație mai normală decât a fost până acum”, a precizat Ioan Roman, primarul localității.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nea Primaru poate te plimbi putin prin tara sa vezi cum arata comunele din apropierea marilor orase.Nici cu fostul primar nu a facut nimic .Dar sa stai cu gunoiul la poarta zile intregi nu este de inteles.
1
0
Interesanta chestia cu recoltatul gunoiului ! Multe succesuri doamna jurnalist !
2
0
Primarul actual nu va mai castiga in veci vecilor alegerile.Este cel mai slab primar ,condus de Ritco si Doinita.
3
1
Minciuni peste minciuni. A bagat in faliment SC Gospodaria Locala SRL si vrea comision de la cumpararea noilor utilaje si infiintarea unui nou serviciu de salubrizare in Primarie, cu postacul Mina angajat.
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218