REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Primarul din Ovidiu s-a înscris în PNL. Candidatul de la Constanţa, lansat după 15 februarie

Primarul din Ovidiu s-a înscris în PNL. Candidatul de la Constanţa, lansat după 15 februarie

Replica API 18 ianuarie 2016 | 00:22 169

Liberalii mizează pe minim 70% şi spun că e armonie în partid

Liberalii mizează pe minim 70% şi spun că e armonie în partid

Primarul oraşului Ovidiu, George Scupra, este de ieri membru PNL şi va candida din partea acestui partid la alegerile locale din vară, pentru un nou mandat. Liberalii sunt atât de entuziasmaţi de achiziţie, încât au fixat şi scorul electoral din Ovidiu. „Nu ne facem griji de câştigarea primăriei, ci de scor, iar la Ovidiu ne-am propus peste 70%”, a declarat copreşedintele organizaţiei municipale Constanţa a PNL, Robert Boroianu. Pe de altă parte, secretarul general PNL Constanţa, Septimiu Bourceanu, a ţinut să lămurească „zvonurile” privind nemulţumirea fostului primar Dumitru Bocai, actualmente membru PNL, legate de nominalizarea lui Scupra: „Am discutat cu el şi va rămâne în PNL, alături de echipă”.

Primarul oraşului Ovidiu, George Scupra, s-a înscris ieri, 17 ianuarie a.c., în PN, acesta semnând adeziunea chiar în cadrul unei conferinţe de presă, în prezenţa copreşedintelui organizaţiei municipale Constanţa, Robert Boroianu, şi a secretarului general al Filialei PNL Constanţa, Septimiu Bourceanu. „Ceea ce discutam acum zece zile la inaugurarea sediului PNL Ovidiu, devine astăzi realitate. Atunci, preşedintele PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, spunea că îşi doreşte să candidez din partea PNL la alegerile locale din vară. Mă ţin de cuvânt şi astăzi semnez adeziunea la PNL. Pe 07 ianuarie deveneam primar independent, după excluderea mea din PSD, iar începând de astăzi sunt primar liberal şi candidatul PNL la alegerile pentru Primăria Ovidiu”, a declarat George Scupra. De asemenea, potrivit lui Boroianu, printr-o decizie a Consiliului Naţional, Scupra a devenit şi preşedinte interimar al PNL Ovidiu. „Organizaţia PNL Ovidiu a avut mereu rezultate politice şi electorale bune, iar bătăliile politice în cadrul Consiliului Local au avut drept scop continuarea unor proiecte începute de către administraţiile anterioare. Prin preluarea funcţiei de preşedinte interimar al PNL Ovidiu, George Scupra va reuşi să închege şi mai bine această echipă, pentru că, alături de echipa PNL, vor veni şi cei care împreună cu dumnealui au reuşit să acceseze fonduri, din 2012 şi până în prezent, să finalizeze proiecte începute de alte administraţii. Mă refer aici la proiectele demarate în urmă cu aproape 15 ani de fostul primar Ion Podaru”, a declarat şi Bourceanu. „Am făcut referire la zvonuri şi vreau să clarific nişte lucruri: Dumitru Bocai este membrul organizaţiei municipale Constanţa a PNL. Oricine se poate întâlni cu oricine, dar, din ce am discutat cu el până acum, va rămâne în PNL, alături de echipă”, a completat Bourceanu. Potrivit liberalilor, ţinta electorală asumată de partid este de 50% plus 1 în localităţile în care PNL are primar sau şanse mari de reuşită, pentru celelalte aflându-se diferite analize în derulare. Cât despre candidatul PNL la municipiul reşedinţă de judeţ, acesta urmează a fi lansat luna viitoare: „După 15 februarie va avea loc şi lansarea candidatului PNL la Primăria Constanţa. În momentul acesta, din datele transmise de la centru, cât şi din cele oferite de preşedintele Gheorghe Dragomir, candidatul nostru nu este membru PNL”, a spus Boroianu.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272