REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Primarul Mangaliei Cristian Radu a băgat buldozerul în gardul Neptun Olimp

Primarul Mangaliei Cristian Radu a băgat buldozerul în gardul Neptun Olimp

Mirela PASCAL 10 octombrie 2022 | 00:00 9115

S-a tot vorbit despre abuzurile lui Cristian Radu exercitate asupra agenților economici din Mangalia și din stațiunile arondate Mangaliei. De altfel, un afacerist și-a făcut curajul și a povestit, într-un interviu acordat, recent, ziarului Replica, cum nu-și poate desfășura liniștit activitate din pricina lui Radu, care-l amendează la foc continuu. Iată că un nou abuz iese la iveală, iar de data aceasta victima este Neptun Olimp, societatea Statului. Cristian Radu a semnat, în urmă cu ceva timp, o dispoziție de demolare a unui gard aferent celor 4 vile de 4 stele din Olimp, pentru că ar fi fost ridicat pe domeniul public. După ce primăria a demolat construcția, societatea a reușit să demonstreze în instanță abuzul lui Radu. Culmea, după ce că le-a dărâmat gardul, ridicat pe proprietate privată, acum primarul cere decontarea facturii: peste 40.000 de lei.

Neptun Olimp deține, la Olimp, 5 vile de patru stele, administrate de o firmă privată, Fair Impex 3 SRL, în urma unui contract de închiriere semnat în luna mai a.c. În vară, primarul Cristian Radu  a avut o premoniție, probabil, și a constatat că o parte din gardul care împrejmuiește vilele a fost ridicat pe domeniul public, așa că a semnat o dispoziție de demolare. Ulterior, primăria a băgat buldozerul în gard și l-a demolat.

Neptun Olimp a efectuat măsurători și a adeverit faptul că gardul nu ocupa domeniul public, așa că a mers în instanță, solicitând, în primă fază suspendarea efectelor dispozițiilor lui Cristian Radu. Și a câștigat, fapt pentru care Neptun Olimp a formulat plângere prealabilă la primărie, plângere care a fost respinsă. Din nou, Neptun Olimp a mers în instanță, solicitând anularea dispoziției, acțiunea fiind depusă pe 6 octombrie.

Noi am efectuat măsurători și s-a constatat că aveam dreptate, gardul nu era construit pe domeniul public”, ne-au declarat surse din cadrul societății Neptun Olimp.

Radu cere nota de plată, pentru că a demolat o construcție… privată

Culmea este Primăria, după ce a demolat o construcție privată, cere nota de plată: 49.000 de lei, bani pe care Neptun Olimp ar trebui să-i plătească. ”Este absurd. Ne-au imputat nouă factura”, ne-au mai spus reprezentanții societății.

Dacă Neptun Olimp va reuși să obțină și anularea dispoziției, atunci cel care va fi bun de plată este chiar Cristian Radu, pentru că și-a băgat nasul… pe proprietate privată.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
exista cadastrul terenului? Un topometrist va masura si stabili corect suprafata terenului.
0
1
Lambangistul radu piticotul porno de manelistan strike again. Pai nu.l votaratzi voi tovarasi? Apai platiti pt prostia lui si a voastra. Viitor luminos la manelistan
0
0
Acest individ se crede inca la Garda financiara acolo unde a primit porecla jumi juma. Individ fara scrupule cu vila somtuoasa construita din banii contribuabililor pe malul lacului pe numele soacrei bogatasa. Un jeg de om acest radu
3
1
Nu ati inteles nimic.Scula din pantaloni dicteaza comportamentul social.Daca esti pertinent si cautat ti se rupe,nici nu trb sa fii primar, vezi Beinur.Daca folosesti oglinda in baie ,bagi buldozerul in contribuabili. pacat ca nu suntem macar bulgari...primarul din nesebar...
3
1
De fapt luasem o spaga babana sa incheiem contractul cu societatea aia si ne am cam ofticat . Oricum bine ca nu a observat nimeni ca am cadastrat ilegal strada de langa calea ferata in statia feroviara Neptun, am raschetat toti copacii din zona si i am dat si in judecata pe cei din primarie ca stateau niste taxiuri acolo
5
1
ba radu,in m**********i,tu ai bani sa schimbi la fiecare doua luni florile din asa zisele scuaruri?la adiman esrau crizanteme,sute de ghivece a 20 lei bucata,multe le regasesti la vinzare.ne mulgeti de bani ca sa taiati pomii si sa distrugeti mediul?'izonilor,Nu va mai platiti darile la primarie decit in ultimul moment,decembrie anul viitor,sa n.aiba bani de salarii imense,stilpi iluminat,crizanteme si alte balarii,borduri in cimp,etc.urmeaza dupa modelul lumina navodari,drum iluminat cu leduri si trotuare de ambele parti mangalia limanu,mangalia vama.Uite pitiponc,vrei bani,fa dreqului centura mangalia si muta gara mai spre cta,spagar incompetent si incult!
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272