REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Primarul municipiului Târgu Mureş, Soos Zoltan, şi-a anunţat candidatura pentru al doilea mandat

Primarul municipiului Târgu Mureş, Soos Zoltan, şi-a anunţat candidatura pentru al doilea mandat

Victor ROTARU 15 martie 2024 | 00:00 140

Primarul municipiului Târgu Mureş, Soos Zoltan, şi-a anunţat, miercuri seara, candidatura pentru al doilea mandat, în calitate de independent, arătând că de această dată competiţia va fi mult mai dificilă decât în urmă cu patru ani.

Primarul municipiului Targu Mures, Soos Zoltan, si-a anuntat candidatura pentru al doilea mandatSoos Zoltan

"Prin urmare, m-am decis să candidez din nou anul acesta pentru funcţia de primar, din nou ca independent. Dar sprijinul pe care ni-l oferă toţi cei care împărtăşesc obiectivele mele mă bucură în mod deosebit, fie este vorba de familie sau de ONG-uri. Acum întrebarea este dacă vom continua să mergem înainte sau ne vom poticni. Să nu negăm, va fi mai greu decât în urmă cu patru ani. Umbrele întunecate ale trecutului încă ne pândesc, vocile urii şi ale dezbinării răsună din nou, mai tare. Incitarea la ură parcă ar fi marcă înregistrată a formaţiunii politice numite AUR. Există forţe care ar vrea să dea timpul cu un deceniu sau chiar două înapoi, atunci când neînţelegerea guverna acest oraş, când oraşul stagna. Spiritul lui Dorin Florea trebuie alungat din oraş! Le cer susţinătorilor mei să ia poziţie în privinţa cauzei noastre comune: nu doar pentru ei înşişi, ci şi pentru a menţine viteza şi direcţia progresului", a declarat Soos Zoltan, în timpul evenimentului de anunţare a candidaturii.

Primarul a solicitat încrederea celor prezenţi la eveniment, între care s-au regăsit liderii UDMR Mureş, precum şi fostul preşedinte al UDMR, Marko Bela.

"Cauza noastră comună va putea birui, doar dacă ne vom afirma ferm poziţia. Dar nu vă cer doar sprijinul. Vă solicit să aveţi, în continuare, încredere în forţa noastră colectivă, în capacitatea noastră de a transforma municipiul Târgu Mureş într-un exemplu al coexistenţei paşnice, al prosperităţii şi al inovaţiei. Sunt pregătit, vreau să continui ceea ce am început împreună, construim oraşul", a afirmat Soos.

El a arătat că, în ultimii patru ani, veniturile municipiului au crescut de la 297 milioane de lei, la 450 milioane de lei, iar principala sursă de dezvoltare au reprezentat-o fondurile europene atrase, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108