REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Dum., 16 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6762
28.4° Constanța Duminică, 16 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6762
 

Primarul Valentin Vrabie prezintă bilanțul actualului mandat! Video

Primarul Valentin Vrabie prezintă bilanțul actualului mandat! Video

Virgil STOIAN 23 mai 2024 | 13:40 4552

Primarul din Medgidia, Valentin Vrabie, a organizat o conferință de presă în care și-a prezentat realizările din mandatul 2020-2024. La eveniment au fost prezenți Bogdan Huțucă, șeful organizației județene PNL Constanța, senatorul Septimiu Bourceanu, deputatul Marian Crușoveanu, candidatul PNL la președinția CJ Constanța, Florin Mitroi dar și consilierul județean Răzvan Filipescu.

Primarul Valentin Vrabie prezinta bilantul actualului mandat! Video

Septimiu Bourceanu, Florin Mitroi, Bogdan Huțucă, Valentin Vrabie, Marian Crușoveanu

”Vali Vrabie a traversat provocări care poate pe alții i-ar fi doborât, iar ceea ce nu te doboară te face mai puternic. Astăzi, la această masă avem 2 oameni, avem cei mai populari și cei mai performanți oameni din Medgidia. Sloganul devine un target, un obiectiv.” a declarat Bogdan Huțucă.

Primarul Valentin Vrabie prezinta bilantul actualului mandat! VideoValentin Vrabie

PNL Constanța este o echipă puternică. Revenim la acum 3 ani jumătate înainte, discutăm despre ce are nevoie Medgidia pentru a se dezvolta, am pus la acel moment 2 propuneri de proiecte și iată că aceste proiecte se află la momentul acesta în progres. Prelungirea drumului către portul Medgidia este necesar pentru dezvoltarea economică de care are nevoie Medgidia. Aceasta dezvoltare se poate face prin dezvoltarea infrastructurii, prin transport. Cu siguranță vom lucra și la alte proiecte.” a transmis Marian Crușoveanu.”

Primarul Valentin Vrabie prezinta bilantul actualului mandat! VideoFlorin Mitroi.

Vali, în calitatea lui de primar, a înțeles că dezvoltarea sistemului medical reprezintă o prioritate pentru toată lumea. Cel mai mare dușman îl reprezintă timpul în care ajungi la medic. Vali a reușit să dezvolte un ambulatoriu de specialitate. Asta înseamnă că cetățenii din Medgidia nu se mai duc la Constanța. În 2020, când toți eram speriați de Covid, Vali a înțeles necesitatea de a consolida spitalul în lupta cu Covid. Totodată, Vali a răspuns și la întrebarea care este perspectiva de dezvoltarea a serviciilor medicale din Medgidia. Vali a dezvoltat o unitate de primiri urgente la Medgidia. Aceasta unitate are o adresabilitate de peste 100000 de oameni. E mult mai ușor sa ajungi aici decât la Constanța.” a spus Septimiu Bourceanu.

Primarul Valentin Vrabie prezinta bilantul actualului mandat! VideoBogdan Huțucă și Valentin Vrabie

Mă aflu în fața dumneavoastră din 2 motive, pentru a-l susține pe Vali la funcția de primar, pentru continuitate din toate considerentele. Este un om care a dovedit că știe administrație, este un om care a trecut prin bătălii politice, știe cum să închege în jurul lui o echipă. Astăzi am ajuns ca populația României să nu mai aleagă politicieni care urlă ci oameni care demonstrează prin fapte, nu prin vorbe.
Este un om bun, înțelept, credincios, un administrator pentru oameni. Vali Vrabie este dedicat administrației locale. Al doilea motiv este că eu candidez la funcția de președinte al Consiliului Județean. Am dovedit că se poate iar după atâta timp de administrație locală am acceptat. Eu personal sunt cetățean al acestui judet și vreau să schimb lucrurile în bine atât pentru colegii mei primari cât și pentru locuitori. Vreau să am o comunicare cu primarii indiferent de culoarea lor politică pentru că noi primarii contăm doar o dată la 4 ani. Când facem lucruri bune pentru județ, trebuie să le arătăm. Niciodată nu vom ajunge cum este Clujul dacă nu vom pune umărul la muncă pentru acest județ. Astăzi nu se știe dacă sunt intabulate, cadastrate toate proprietățile consiliului local. Prioritară este sănătatea. Dacă nu vom lucra uniți și vom face niște grupulețe, dacă nu înțelegem să dăm realitatea și faptele, nu vorbele, sunt un om asumat,  merg cu realizările mele de 20 de ani și nu vreau sa dezamăgesc pe nimeni. Vreau să-mi fac o echipă, vreau să fac treabă în acest județ, nu vreau să fiu comparat cu nimeni. Totodată pot să spun și eu ceea ce greșești și tu, am voie. După campanie vom face o conferință de presă și voi spune fiecăruia cum am greșit și de ce. Și de acolo plecam de la 0. Când veți auzi că un consilier local va avea vreun contract cu cineva de la consiliul județean, eu îmi dau demisia. Nu vrem să mai fim oameni conflictuali, nu am fost niciodată. Voi răspunde în continuare și contracandidaților mei, ei trebuie să-și pună întrebarea de ce nu îi vor oamenii. Este suficient să fii doar la costum și să dai bine în poze? Eu sunt un om cu viziune și vreau să îmi pun în practică toate nevoile oamenilor din județ.
” a declarat Florin Mitroi.

Primarul Valentin Vrabie prezinta bilantul actualului mandat! VideoMarian Crușoveanu

Video 1:

Video 2:

Video 3:

Video 4:

Video-ul cu conferința de presă integrală poate fi urmărit mai jos:

.

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
281541142331
5/49
2274181623
joker
123216151112