REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Primarului din Peștera, Moș Nicolae i l-a adus pe Felix Stroe!

Primarului din Peștera, Moș Nicolae i l-a adus pe Felix Stroe!

Replica API 6 decembrie 2015 | 16:12 325

Primăria Peştera a lansat invitaţia către toţi locuitorii din comună, dar și către cei din judeţul Constanța, să ia parte, în ajun de Moș Nicolae, la evenimentul care prevestește apropierea celei mai mari sărbători din an: Nașterea Mântuitorului. Și anul acesta, Vrabie s-a depășit pe sine! La orele 18.00, pe scena special amenajată centrul comunei, a urcat una dintre cele mai bune voci din România, Paula Seling, însă alături de ea au pășit și primarul Valentin Vrabie și prietenul lui Felix Stroe, președintele PSD Constanța. În acel moment, milioane de luminițe de Crăciun care au împodobit copacii, ghirlande luminoase, sania Moșului s-au aprins în câteva secunde, în aplauzele miilor de participanți la eveniment.

Impresionată de cadrul magic din Peștera a fost și singura persoană publică invitată la eveniment, în speță Felix Stroe. „E o poveste frumoasă care a trecut de la stadiul de poveste, la realitate. În seara aceasta, sunt un cetățean al orașului Constanța care și-a vizitat un prieten. Un prieten drag, un om deosebit. Ne leagă o prietenie de mai bine de 12 ani. Acest om, cu un suflet luminos, a înțeles, încă o dată, să dea o parte din lumina lui celor care l-au ales primar: oamenilor. Într-un asemenea cadru magic, cu toții devenim copii. Doresc să transmit constănțenilor un sfârșit de an liniștit,cu sănătate, cu bucurii și împlinirii, speranțe și proiecte mai bune pentru anul ce vine“, a conchis Felix Stroe. Întrebat de jurnaliști dacă l-a chemat pe Vrabie în PSD, Stroe a declarat că PSD-ul ar avea numai de câștigat dacă Valentin Vrabie s-ar alătura echipei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Amandoii niste perversi,toate de fatada
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102