REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Primele declarații ale lui Gabi Bădălău după ce s-a aflat că Bianca Drăgușanu ar fi gravidă

Primele declarații ale lui Gabi Bădălău după ce s-a aflat că Bianca Drăgușanu ar fi gravidă

Replica API 11 mai 2022 | 00:00 1094

Nici nu a apucat bine să se dezmeticească după petrecerea faraonică organizată de familia sa, weekendul trecut, la localul de lux deținut în Bolintin Vale, că Gabi Bădălău este din nou în centrul unor evenimente tumultuoase.

Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău

Gabi Bădălău a petrecut în weekend, până târziu, pe muzica lui Florin Salam, a Andrei sau a lui Damian Drăghici, la nunta Sabinei, sora sa și i-a avut alături pe toți cei dragi lui.

Mai puțin pe… Bianca Drăgușanu, care când e, când nu mai e iubita lui. În timp ce milionarul petrecea în familie, Bianca se bronza în Dubai, scrie click.ro.

Luni, lucrurile par să ia alta direcție! Există zvonuri că Bianca ar fi gravidă, în a doua lună de sarcină, și tatăl ar fi nimeni altul decât Gabi Bădălău. Să se concretizeze până la urmă relația lor cu năbădăi?

Gabi Bădălău a declarat: „Eu știu că, în acest moment, Bianca nu este însărcinată. Mai mult n-am de ce și ce să comentez”.

Subiect secret sau bârfă?

Să fie încă un subiect pe care cei doi încearcă să îl țină secret sau doar o infirmare a ceea ce ar putea fi doar o bârfă?

Mai ales că informația a apărut imediat după weekendul în care familia Bădălău a petrecut intens, Bianca nefiind invitată la eveniment.

Se pare că familia lui Gabi Bădălău nu ar fi încântată de relația celor doi și nu ar accepta-o pe Bianca în preajma lor.

La nunta Sabinei, Gabi Bădălău a fost însoțit tot timpul de cei doi fii ai săi, Nicolas şi Gabriel, care au gravitat în jurul tatălui lor.

De altfel, Gabi Bădălău este, tehnic vorbind, căsătorit, încă. Fosta sa parteneră și mama celor doi băieți ai milionarului, solista Claudia Pătrășcanu este în proces de divorț de Gabi, separarea oficială nefiind încă pronunțată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272