REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
13.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Primele declarații ale lui Gigi Becali după plecarea lui Edi Iordănescu: „Vi se pare că l-am jignit cu ceva?“

Primele declarații ale lui Gigi Becali după plecarea lui Edi Iordănescu: „Vi se pare că l-am jignit cu ceva?“

Replica API 17 noiembrie 2021 | 23:43 891

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, pentru Gazeta Sporturilor, că nu are încă o soluţie de antrenor pentru echipă, după ce FCSB a anunțat duminică despărțirea de Edi Iordănescu.

"Ne-am înţeles. A zis că nu vrea nimic în plus. Doar munca lui. Am vrut să-i dau banii şi pe luna decembrie, dar nu a vrut. Am vrut să-i dau banii până la finalul contractului, dar nu a acceptat. Am apreciat asta. Bravo lui. A cerut 500.000, dar şi-a dat seama că mai avea câteva luni de contract... Eu i-am zis 'Eu nici acum nu înţeleg de unde vine asta'. MM Stoica a zis că cele mai bune antrenamente le-a văzut la el. Nici acum nu înţeleg... Posibil are ceva la echipa naţională! E un antrenor serios, eu nu-l contest. Echipa nu juca, dar nu aveam Coman, Cordea sau Tavi Popescu. Nu aveam nici închizător, Moruţan plecase. Aici îi dau dreptate. Veneau jucătorii şi urmau să vină rezultatele. Nu îmi era teamă de rezultate. Eu am spus de joc. Vi se pare că l-am jignit cu ceva? Am zis că nu sunt mulţumit de joc. Eu nu înţeleg ce s-a întâmplat. E antrenor bun. L-am întrebat pe MM Stoica şi zicea «Nu am văzut la nimeni aşa antrenamente. Munceşte ca un nebun». Eu am zis de joc şi asta l-a afectat. Dar ce să fac? Să mint? Nu am niciun antrenor pregătit. Nu mă aşteptam la aşa ceva... Nici prin gând nu mi-a trecut că va pleca. M-a luat prin surprindere. O să vedem”, a declarat Gigi Becali, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272