REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Primele imagini cu Alex Bodi după ce a fost eliberat din arestul la domiciliu!

Primele imagini cu Alex Bodi după ce a fost eliberat din arestul la domiciliu!

Replica API 8 mai 2021 | 12:00 1679

Alex Bodi are toate motivele de bucurie, după ce a fost eliberat din arestul la domiciliu, iar acum se bucură din plin de libertate. Milionarul a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, iar acum a ales să sărbătorească alături de cele mai importante persoane din viața lui. Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu la un restaurant de fițe din Capitală.

Alex Bodi este în culmea fericirii, după ce magistrații au decis să fie plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Astfel, milionarul a fost eliberat din arestul la domiciliu și se poate bucura în voie de tot ce îi poftește inima. După mai multe luni de arest la domiciliu și aproximativ o lună de arest preventiv, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a profitat de eliberare și și-a petrecut după-amiaza la un restaurant de fițe din Capitală alături de cele mai importante persoane din viața lui.

Milionarul a profitat de vremea frumoasă și de libertatea pe care și-a dorit-o cu ardoare și a mers să sărbătorească în oraș. Alex Bodi s-a întors la viața pe care a avut-o cândva, în care restaurantele de fițe și ieșirile cu prietenii erau zilnice. Astfel, afaceristul a mers la o terasă cunoscută din Capitală alături de câțiva prieteni, iar judecând după zâmbetele lor, revederea a fost una emoționantă.

Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Alex Bodi când a ajuns la restaurant cu unul dintre bolizii săi de lux, pe care a cheltuit câteva sute de mii de euro. Odată ajuns în parcarea localului, afaceristul a fost așteptat de câțiva prieteni, pe care i-a strâns în brațe cu toată bucuria. Revederea a fost una emoționantă și mult așteptată, iar prietenii au decis să sărbătorească la o narghilea.

Cu cine a ales omul de afaceri să sărbătorească

Cu toate că a avut posibilitatea de a ieși, din nou, în restaurante de fițe și să stea cu prietenii, Alex Bodi și-a concentrat mai mult atenția spre... telefonul mobl. Cum afacerile nu iau pauză niciodată, milionarul nu s-a dezlipit de telefon și a fost surprins în timp ce asculta și trimitea mesaje vocale, ca apoi să se concentreze doar pe scris. Din când în când acesta a mai tras cu poftă din narghilea și a mai schimbat câteva vorbe cu prietenii de la masă, în momentele când nu stătea cu privirea în telefon.

După o perioadă de stat la masă, Alex Bodi a mers până la mașina sa pentru a lua câteva hârtii, cel mai probabil niște acte importante pe care să le discute cu cei de la masă. Deși a ieșit pentru a se bucura de libertate și a sărbători decizia magistraților în cazul său, afacerile sunt în continuare cea mai mare prioritate, iar Alex Bodi nu pierde vremea niciodată când vine vorba despre lucruri serioase. Dacă mulți s-ar fi gândit că odată eliberat, va da „fuga” în brațele unor femei importante din viața lui, milionarul a rămas alături de prietenii care nu i-au trădat niciodată așteptările.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce mi-am pierdut 2 min din viata sa citesc mizeria asta de articol. Cand defapt ma doare fix in pl de toti puscariasii
3
0
Cui plm ii pasa de bulanul asta?
15
0
obosit care a dat bani la judecatori
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614