REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Primele imagini cu Andreea Bălan după ce s-a lovit cu fața de bordură

Primele imagini cu Andreea Bălan după ce s-a lovit cu fața de bordură

Replica API 4 mai 2022 | 00:00 805

Andreea Bălan le-a arătat fanilor ei în ce stare e după ce în urmă cu câteva zile s-a lovit cu fața de bordură și și-a spart buza de sus, chiar sub nas. Doctorul a anunțat-o că va rămâne cu o mică cicatrice.

Andreea Bălan

Pe Instagram, acolo unde e foarte activă, Andreea Bălan s-a filmat. Și-a arătat chipul și semnul pe care îl are la buză după ce medicul i-a scos firele. În scurt timp recuperarea va fi completă. „În sfârșit mă arăt la față. Mi-am scos firele de la buzișoară, se vindecă foarte frumos și cred că o să am un semn mic, mic de tot.

Nu mă doare nimic, pot deja să zâmbesc ca înainte cu gura până la urechi”, a zis Andreea Bălan în mediul online.

Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital marți, 26 aprilie. Artista a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a căzut din neatenție cu rolele și s-a lovit cu fața de bordură.

A ieșit împreună cu cele două fetițe să se plimbe cu rolele, însă într-un moment de neatenție a căzut. Andreea Bălan a postat pe una dintre rețelele de socializare o imagine cu spintecătura pe care și-a făcut-o deasupra buzei. „Ieri a fost o zi memorabilă care va rămâne întipărită un pic pe față mea (la propriu). La trei minute după ce am făcut această poză veselă am pupat bordura la propriu. Că de, am crezut că pe role e la fel ca pe gheață, dar am aflat că e mai greu și căzăturile sunt mai dureroase.

Rămâi lipit de asfalt, nu aluneci. Am avut nevoie de cusături în urgență, iar doctorul Zamfirescu mi-a cusut buza de sus. Oftica mare e că am căzut așa simplu în fața casei după 3 luni în care am făcut acrobații și nebunii pe gheață. În concluzie, câteodată nu sunt chiar wonderwoman, mai și cad (la propriu și la figurat), dar mă ridic și merg la doctor, sau îmi sun grupul de suport (psihic) și îmi revin instant, îmi iau pelerina și zbor iar. Noroc că am filmări la «Te cunosc de undeva» săptămâna viitoare și până atunci îmi trece. Stay safe & take care when skateing. Love you all”, a scris Andreea Bălan pe contul de Instagram, scrie libertatea.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
data aviatoare vezi ca te pupa tramvaiul,maimutza!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272