REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° ConstanÈ›a Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° ConstanÈ›a Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Primele imagini cu deputatul Dumitru Focșa, după ce și-a bătut soția. Video

Primele imagini cu deputatul Dumitru Focșa, după ce și-a bătut soția. Video

Mirela PASCAL 5 ianuarie 2023 | 13:33 3827

Deputatul Dumitru FocÈ™a se află în mijlocul unui scandal de proporÈ›ii, după ce È™i-a bătut soÈ›ia în prezenÈ›a unui copil minor, pe care cei doi soÈ›i îl au în plasament. Evenimentul s-a petrecut noaptea trecută, la locuinÈ›a celor doi deplasându-se È™i poliÈ›iÈ™tii, după ce nevasta lui FocÈ™a a sunat la 112. Deputatul pare că trăieÈ™te ruÈ™inea vieÈ›ii lui, din moment ce refuză să discute cu presa, nu răspunde la mesaje, iar telefonul È™i l-a închis. Reporterii Replica, aflaÈ›i la locuinÈ›a deputatului bătăuÈ™, au reuÈ™it să-l surprindă pe FocÈ™a preÈ› de câteva secunde.

Dumitru Focșa

Acesta a vrut să plece din casă însă, când a văzut că este ”încolÈ›it” de presă, a făcut stânga împrejur È™i s-a retras în locuință.

Imagini cu deputatul Focșa, după scandal:

 

Reamintim că joi, 5 ianuarie, în jurul orei 2.00, poliÈ›iÈ™ti din cadrul Postului de PoliÈ›ie Lumina au fost sesizaÈ›i, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către soÈ›ul său, la domiciliul comun din localitatea Lumina. Potrivit informaÈ›iilor noastre, este vorba despre deputatul AUR, Dumitru FocÈ™a. DeplasaÈ›i la faÈ›a locului, poliÈ›iÈ™tii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate persoanele în cauză, respectiv un bărbat, de 57 de ani, dar È™i persoana vătămată, de 49 de ani, care prezenta urme vizibile de violență. PoliÈ›iÈ™tii au solicitat o ambulanță, personalul medical acordând îngrijiri de specialitate femeii, aceasta refuzând transportarea la spital.

 

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bateti nevasta ca stie ea de ce. Aia il tot ameninta cu divort si partaj il joaca in picioare e rea. Vrea alte pul.i . Vrea sa incerce alti barbati joagare
1
1
O fi avut omul vreun motiv...
1
3
De când am ajuns deputat mi-am construit casă ca cât timp am fost electrician am reușit sa cumpăr o zdreanta din chirpici. Acum ca am băut ca prostul, praf s-a ales din cariera mea politică. Doamne și ce planuri aveam...
10
2
ce hal de casa si de gard are!bine ca si-a tras jeep cocolarul
8
4
Bătaia este rupta din rai , uneori face bine unei relații!
10
6
Ce poti soune despre un Haurist facut parlamentar la apelul bocancului. Face ce stie mai bine.
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102