REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Primele impresii ale lui Boris Becker, după prima noapte în pușcărie

Primele impresii ale lui Boris Becker, după prima noapte în pușcărie

Replica API 6 mai 2022 | 00:00 929

Fostul campion de tenis, Boris Becker a luat prin surprindere o lume întreagă atunci când a ajuns să fie judecat în Marea Britanie, unde locuiește de ani buni, pentru o serie de inginerii financiare dubioase.

Boris Becker

A fost găsit vinovat pentru ascunderea unor bunuri în valoare de 2,5 milioane de lire sterline pentru a evita achitarea unor datorii și condamnat la doi ani și jumătate de închisoare.

Vineri, 29 aprilie, acesta a petrecut prima noapte în celula insalubră a penitenciarului Wandsworth, o închisoare recunoscută pentru condițiile mizerabile, duritatea și violența deținuților.

Penitenciarul Wandsworth

Marți, 3 mai, fosta parteneră a legendarului tenismen, modelul olandez Lilly Becker a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Uncensored”(n.r. Necenzurat), găzduită de moderatorul TV Piers Morgan, primele impresii ale lui Becker din noua „casă”.

„Nu e hotel de cinci stele”, ar fi descris acesta, pe scurt, prima impresie. De altfel, Lilly Becker a precizat că fostului campion „îi e atât de bine cât e posibil în circumstanțele date”.

Fosta sa parteneră a dezvălui că, deși sunt separați de patru ani de zile, ea i-a fost alături și a fost prezentă în sala de judecată atunci când Becker a primit sentința. Lilly s-a declarat „dărâmată” la aflarea veștii.

Îl susține, alături de actuala parteneră

Altfel, a luat imediat legătura cu actuala parteneră a lui Becker, analista politică Lilian de Carvalho, pentru a-și pune amândouă la punct strategia de susținere a bărbatului iubit.

„Sunt aici să arăt tuturor faptul că Boris este susținut de două femei puternice, care sunt gata nu să îi ia apărarea, ci să îl protejeze”, i-a declarat Lilly lui Piers Morgan, în emisiunea acestuia, Uncensored, scrie click.ro.

Situația dramatică aduce aminte de susținerea acordată unui alt om de sport, aflat la ananghie, în România, de această dată, de femeile din viața lui. Este vorba despre Cristi Borcea, atunci când fostul acționar și președinte al clubului Dinamo era la închisoare.

Indiferent de penitenciarul în care s-a aflat, Borcea a fost vizitat de fiecare dintre fostele soții, Mihaela sau Alina și, bineînțeles, de actuala nevastă, Valentina Pelinel.

Fiul lui Boris a aflat târziu despre sentință

Lilly Becker a recunoscut că momentul în care a trebuit să îi dezvăluie fiului ei, de 12 ani, că tatăl lui va ajunge închis în spatele gratiilor a fost cel mai greu lucru pe care a trebuit să îl facă, mai ales că puștiul nu ar fi cunoscut detaliile și stadiul procesului.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că starea sa mentală este bună și probabil că s-a pregătit pentru acest moment”, a mai spus Lilly Becker în emisiunea lui Piers Morgan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272