REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Primele măsuri după eșecul cu Svitolina: „Trebuie să facem ceva!”

Primele măsuri după eșecul cu Svitolina: „Trebuie să facem ceva!”

Replica API 31 octombrie 2019 | 00:00 343

Simona Halep (5 WTA, 28 de ani) a pierdut meciul cu Elina Svitolina (8 WTA, 25 de ani), scor 5-7, 3-6, în Grupa Mov de la Turneul Campioanelor.

Halep e conștientă că e nevoie de ceva în plus pentru a avea mai mult succes în condiții similare cu cele de la WTA Finals. Pe parcursul unui sezon nu sunt decât 6 turnee disputate pe hard indoor, iar ea nu mai jucase un meci pe această suprafață din februarie, de la întâlnirea de Cupa Fed contra Cehiei, de la Ostrava.

La Turneul Campioanelor, cu excepția ediției din 2014, când a adunat 3 victorii, la celelalte a câștigat doar câte un meci. „Trebuie să fac ceva pentru a putea învinge în asemenea partide”, a spus ea. „Tactic trebuie să fac ceva diferit. Am vorbit cu Darren după meci. Sunt lucruri pe care le pot schimba, a încercat deja. Am dat niște scurte, unele nu prea grozave. Dar sunt un plus”, a spus Simona.

Ascultă mai mult

Întrebată cum a crescut parteneriatul dintre ea și Cahill de-a lungul anilor, campioana de la Wimbledon a spus că „acum ascult mai mult. Înțeleg mai bine ce vrea să facă el cu jocul meu. Sunt într-o poziție bună. Sper să pot face tot ce îmi sugerează”. Și a punctat din nou cât de importantă e revenirea lui în echipă. „Simt că îmbunătățesc ceva în fiecare zi. E ca începutul unei relații noi între jucător și antrenor”.

Halep o va înfrunta vineri, la o oră ce urmează a fi stabilită de organizatori, pe Karolina Pliskova (27 de ani, 2 WTA), într-un meci decisiv pentru calificarea în semifinale.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce aveti voi cu fata asta , ce va luati de ea E frumoasa ca muma padurii cu si prsta ca noaptea , tenis nu stie si e si fudula , de ce o umiliti ?
0
0
Maritati-o ! De cind a aparut individul ala ,Simona rateaza.Are si ea dreptul la viata.
0
0
Iar ai pierdut Simona, esti obosita: psihic si fizic. Ce se intampla cu tine, esti de nerecunoscut ?!
1
0
tuta armanamea va spune: la noi la make tre bani multi , nu conteaza daca nu e buna oaia tre sa produca pentru al sau papuas
1
0
ca sa fim corecti pana la capat - svitolina a jucat f bine !
3
0
Ba, esti prost? Vorbesti de mediocritate la tenis? Ocupa-te de fotbalisti, care nu-s in stare nici sa alerge ca un cangur, sunt alcoolici si curvari si sunt platiti de parca ar fi printi arabi.
5
1
Da trebuie facut ceva. Cu banii castigati prin regulamentele permisive ale tenisului niste PUZ-uri despre hotelui, baruri, vile.... E valabil pentru intreaga lume a tenisului care permite ca mediocritatea sa fie bine platita.
8
4
Da, oaie poti face ceva! Trebuie sa te retragi la stana unde ti-e locul si sa-ti vezi de viata ta patetica! Lasa tenisul pentru cele care se pricep cu adevarat si le place sa joace!
7
8
Oare ce rezultat poate avea incrucisarea dintre o oaie si un cangur ?
4
8
O gramada de lucruri pot face impreuna. vrem poze
2
5
Da! Un ESEC, un mare esec: nr. 5 cu nr. 8.... eliminare din primele doua seturi... Multa sanatate si incredere mai mult, ai nevoie!
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108