REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Primele poze cu burtica de gravidă a Danielei Crudu. Când urmează să nască?

Primele poze cu burtica de gravidă a Danielei Crudu. Când urmează să nască?

A.F. 27 octombrie 2022 | 00:00 646

Daniela Crudu, 33 de ani, a declarat că se pregătește să devină mamă, la jumătatea lunii octombrie, pentru ca, după câteva săptămâni, să confirme sarcina.

Daniela Crudu

Provocată de cancan.ro să demonstreze că ceea ce a spus este real, Daniela Crudu a trimis câteva fotografii cu burtica de gravidă, bine conturată, deja. Cu toate acestea, Cruduța a transmis că nu cunoaște sexul bebelușului. Ce știe sigur este că va urma să nască în primăvara anului 2023.

Daniela Crudu stă departe de platourile televiziunilor

S-au dus vremurile când Daniela Crudu era prezentă în platourile televiziunilor, implicată în toate scandalurile sau controversele amoroase. Nunta Anei Crudu, sora ei, în Italia a fost prilejul în care cele două s-au reunit cu părinții lor, separați de ani buni.

Astfel, acesta a fost momentul în care Daniela Crudu s-a reinventat, devenind familistă și, chiar femeie de carieră. Chiar dacă această carieră presupune o activitate intensă pe platforma dedicată adulților, OnlyFans, bruneta s-a declarat mulțumită de câștigurile încasate.

„Da, informația voastră e adevărată. Sunt însărcinată! De 1 an sunt cu el…e român. E un băiat liniștit… așa discret, cuminte… mă iubește, îl iubesc!  Încă nu știu ce e! Fac trei luni săptămâna viitoare. Deja se vede!”, a declarat, recent, Daniela Crudu, scrie Cancan, citat de click.ro.   

Cu puțin timp în urmă, Daniela Crudu a declarat că ea și iubitul ei român se înțeleg foarte bine și că acesta nu este deloc gelos pe faptul că bruneta a făcut o carieră din a fi model pe platformele pentru adulți.

„Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online.", a mărturisit Daniela Crudu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta mai lipsea , sa se inmulteasca dobitoaca asta ca sa scoata vreo cratura mai sinistra ca ea, prostanaca tarii!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272